G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.158.148,64

Rize’de Korkunç Kaza: Otomobil Takla Attı, Yaralılar Hastanede!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rize’de saat 13.00 sıralarında meydana gelen kaza, Rize-İspir karayolunun Denizgören mevkiinde gerçekleşti. Henüz kimliği belirlenemeyen 61 AES 718 plakalı otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Yabancı uyruklu olduğu belirtilen şoför, aracı refüje çarparak takla attı. Kazada araçta bulunan 2 yabancı uyruklu kişi ise sağlık ekipleri tarafından Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza anında yoldan geçen diğer sürücüler durarak durumu fark ederek hemen ambulans ve jandarmaya haber verdiler. Olay yerine gelen ekipler, yaralılara hızlı bir şekilde müdahale ederek hastaneye sevk ettiler. Kaza ile ilgili detaylı incelemeler ve soruşturma devam ediyor.

Şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kaza, bölgedeki diğer sürücüler tarafından endişeyle karşılandı. Kazanın neden ve nasıl olduğu konusunda henüz net bir bilgi bulunmazken, olayın ardından yol üzerinde uzun süre yoğun bir trafik oluştu. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı bir rapor hazırlanarak sorumluların belirlenmeye çalışılacağını belirttiler.

Kazanın etkisiyle kara yolunda yaşanan karmaşa, çevredekilerin dikkatini çekerken, olayın ardından yolun trafiğe kapanmasıyla birlikte trafik ekipleri önlem aldı. Trafik akışının normale dönmesi için ekiplerin yoğun çaba sarf ettiği gözlendi.

Öte yandan, kaza ile ilgili daha fazla detayın ortaya çıkması ve soruşturmanın sonuçlanması beklenirken, bölgedeki sürücüler kazalara karşı daha dikkatli olmaları konusunda uyarıldılar. Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların durumlarının ise yapılan müdahaleler sonucu iyi olduğu belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rize’de Korkunç Kaza: Otomobil Takla Attı, Yaralılar Hastanede!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!