G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO37,95
CNY4,85
GBP45,63
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,39
GR. ALTIN2.881,80
BTC2.152.826,39

Putin: Avrupa’ya Saldıracakları İddiası Saçmalık! – Rus Lider: “Korku Salıyorlar, Avrupa’nın Standartları Düşüyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Torjok kentinde askeri pilotlarla buluşarak Avrupa’ya saldıracakları yönündeki iddiaların saçmalık olduğunu belirtti. Putin, Avrupa’da yaşam standardının düştüğünü ve Avrupalı liderlerin Rusya’yı tehdit olarak göstermeye çalışarak bu gerçeği örtmeye çalıştıklarını dile getirdi. Putin, “Ukrayna’dan sonra Avrupa’ya saldıracağımızı söylüyorlar. Saçmalıktan ibaret.” ifadelerini kullandı ve bunun korkutma amaçlı olduğunu vurguladı.

Putin, Avrupa’nın ekonomisinin batmakta olduğunu ve yaşam standardının düştüğünü belirterek bu durumun propaganda olmadığını, herkesin kabul ettiğini söyledi. Aynı zamanda Avrupa liderlerinin kendi halklarını potansiyel Rus tehdidiyle korkutarak iç diktelerini artırdığını ifade etti. Putin, Avrupa’da yaşam standardının düşmesiyle ilgili gerçeklerin Avrupalı liderler tarafından gizlenmeye çalışıldığını ve Rusya’nın aslında tehdit oluşturmadığını belirtti.

Pilotlarla gerçekleştirdiği diyalog kameraya yansıyan Putin, Avrupa hakkında “Kendi halklarını korkutuyorlar. Avrupa’da yaşam standardı düşüyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu. Rus lider, Avrupa’nın ekonomik olarak zor durumda olduğunu ve yaşam standardının herkes tarafından görüldüğünü dile getirdi. Putin, Avrupalı liderlerin Rusya’yı tehdit olarak göstererek kendi iç sorunlarından kaçmaya çalıştıklarını söyledi.

Putin’in pilotlarla sohbeti sırasında yaptığı açıklamalar haberkontak.com sitesinde yer aldı. Putin, Torjok kentinde askeri pilotlarla buluşarak Avrupa’ya yönelik iddiaların gerçek dışı olduğunu ve aslında Avrupa’da yaşam standardının düşmekte olduğunu belirtti. Putin, Avrupa’yı korkutmak ve Rusya’yı tehdit olarak göstermek suretiyle kendi iç sorunlarını örtmeye çalışan liderlerin olduğunu vurguladı. Putin, gerçeklerin önemli olduğunu ve propagandanın gerçekleri örtmek için kullanıldığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Putin: Avrupa’ya Saldıracakları İddiası Saçmalık! – Rus Lider: “Korku Salıyorlar, Avrupa’nın Standartları Düşüyor”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!