G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.152.594,05

Prensesin Rüya Gibi Balayı: Bodrum’da Aşk ve Macera Dolu Günler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yaz ayında Amerikalı şaman Durek Verrett, Norveç Prensesi Martha Louise ile birlikte, tatil için Bodrum’un Türkbükü Mahallesi’ni tercih etti. Yeni evli çift, butik bir otele yerleşerek Bodrum’un güzelliklerini keşfetmek için tekneyle mavi yolculuğa çıktı.

Çift, tatilin ardından sosyal medya hesaplarında “Türkiye’nin zengin kültürü ve misafirperverliği bizi büyüledi” ifadeleriyle birlikte bir dizi fotoğraf paylaştı. Bu paylaşım, yaşadıkları deneyimlere olan hayranlıklarını gözler önüne serdi.

Durek Verrett, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Sevdiklerimizle dolu dolu geçen düğünümüzün ardından hayatımın aşkı ile Türkiye’de rüya gibi bir balayı yaptık. Türkiye’nin eşsiz kültürüne ve enerjisine hayran kaldık. Özellikle deniz kenarındaki villamızda aşkımızı pekiştirerek geleceğe dair yeni adımlar atmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

Prenses Martha Louise ise tatil deneyimini “Rüya gibi bir balayıydı” diyerek değerlendirdi. Daha önce Norveçli yazar Ari Behn ile evli olan Prenses Louise’in, bu birlikteliği 2017 yılında sona erdi.

Görünüşe göre, bu yeni çift Türkiye’deki tatilleriyle önemli anılar biriktirmiş ve ilişkilerini daha da güçlendirmişler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Prensesin Rüya Gibi Balayı: Bodrum’da Aşk ve Macera Dolu Günler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!