G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,25
CNY4,83
GBP44,79
EURO/USD1,09
BIST8.959,24
Petrol74,11
GR. ALTIN2.988,12
BTC2.318.430,97

Podyumda Göz Kamaştıran İsimler: Victoria’s Secret Alev Alev!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Victoria’s Secret Defilesi 6 Yıl Aradan Sonra Geri Döndü

Victoria’s Secret Fashion Show, 2018 yılında son kez gerçekleşmişti. Ünlü markanın unutulmaz “melekleri”, geçen gece 6 yıl aranın ardından podyumda boy gösterdi.

Defilede Irina Shayk, Behati Prinsloo, Gigi Hadid, Adriana Lima, Candice Swanepoel, Bella Hadid, Alessandra Ambrosio, Taylor Hill ve Barbara Palvin gibi isimler sahne aldı.

Gigi Hadid, pembe bir meleği andıran kıyafetiyle dikkat çekti. Uzun süre uzak kaldığı podyumlara geri dönen Bella Hadid ise kırmızı bir takım ve aynı renkteki gösterişli paltosuyla göz kamaştırdı.

Adriana Lima, en çok podyuma çıkan model olma rekorunu elinde bulundurduktan sonra 2018’de emekli olmuştu. Ancak 43 yaşındaki model, bu defilede tekrar podyuma çıkarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

İrina Shayk, kusursuz fiziğiyle podyumu ateşletti. Diğer yandan, oyuncu Nurgül Yeşilçay, yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile birlikte tatildeyken Victoria’s Secret modellerini esprili bir dille ti’ye aldı. Sahilde modeller gibi yürümeye çalışarak çektiği video ise sosyal medyada büyük ilgi gördü ve takipçilerini kahkahaya boğdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Podyumda Göz Kamaştıran İsimler: Victoria’s Secret Alev Alev!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!