G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,87
CNY4,88
GBP45,41
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,67
GR. ALTIN2.919,50
BTC2.105.965,94

Petrol City’de Kırmızı Işık İhlali Kaza Getirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarı’nda bulunan Petrol City Alışveriş Merkezi önünde meydana gelen kaza ile ilgili bilgilere göre, 34 ER 1081 plakalı Audi marka otomobili kullanan ismi belirlenemeyen sürücü, kırmızı ışık ihlali yaparak yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarptı. Kaza sonucunda pusette bulunan bir bebek ile 3 kadın savruldu ve bebek bulunduğu pusetle birlikte parçalandı. Bu durum nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Olayın hemen ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından Batman Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan 3’ünün hayati risk taşıdığı belirlendi. Yaralıların hastaneye nakledilmesinin ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Petrol City Alışveriş Merkezi’nin önünde sık sık kaza yaşandığını belirten vatandaşlar, acil önlemler alınması gerektiğini dile getirdi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Özetle, Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarı’nda Petrol City Alışveriş Merkezi önünde yaşanan trafik kazasında kırmızı ışık ihlali yapan bir sürücü, yayaların yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada çarpma sonucu bir bebeğin de içinde bulunduğu pusetteki üç kadını ve bebeği yaraladı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yol kısa bir süreliğine trafiğe kapanırken, vatandaşlar benzer kazaların yaşandığı noktada önlem alınması gerektiğini vurguladı. İncelenen kazanın ardından daha fazla bilgi edinilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Petrol City’de Kırmızı Işık İhlali Kaza Getirdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!