G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,51
CNY4,85
GBP44,81
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol79,00
GR. ALTIN2.927,85
BTC2.135.368,33

Perihan Savaş: ‘Çalışmadığım Zaman Çöküyorum, Annem Çok Sertti!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Perihan Savaş, ‘Empati’ Programında Duygularını Paylaştı

Ünlü oyuncu Perihan Savaş, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunuculuğunu üstlendiği ‘Empati’ programına konuk oldu.

Savaş, programda meslek hayatı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. "Çalıştığım süre boyunca taze kalabiliyorum. Çalışmadığım zaman ise çöküyorum. Bazı zamanlarda ‘bir süre çalışmayayım’ diyorum, fakat bu en fazla 10 gün sürüyor" ifadeleriyle duygularını aktardı.

Ayrıca, rollerinde tekrara düşmemek için sürekli kendini yenilemeye çalıştığını belirten Savaş, "İnandığın projede yer almak çok önemli. Bu nedenle sıkça araştırma yapıyorum. Çok film izliyorum ve kitap okuyorum. Hayatınızdaki deneyimler, rolünüze de etki ediyor" dedi.

Perihan Savaş, İbrahim Tatlıses ile olan evliliğinden Zübeyde Melek adında bir kızı ve Yılmaz Zafer’den ise Savaş Zafer adında bir oğlu olduğunu vurguladı. Anneliğin menfaatsiz sevginin en güzel hali olduğunu dile getiren Savaş, "Her zaman en iyisini dilemek gerek" şeklinde konuştu.

“Annem Son Derece Tutucu Biriydi”

Ailesi hakkında da bilgiler veren Savaş, "Babam diş hekimiydi, annem ise son derece tutucu biriydi. Hiçbir şeye izin vermezdi ve peşimi hiç bırakmazdı" şeklinde açıklama yaptı. Oyuncu, babasının kendisine olan desteğini vurgularken, annesinden çekindiğini de ekledi.

Tiyatro sahnesiyle 5 yaşında tanıştığını belirten Savaş, annesinin sert tavırları nedeniyle zorluklar yaşadığını ifade etti. 13 yaşında, bu baskılardan kurtulmak için kuzeniyle evlenmeyi kabul ettiğini de belirtti.

"Amcamlar Karadenizli oldukları için… Ziya, askeri okuldan çıkmak için uğraşıyordu. Evlenirse okuldan atılacaklarını biliyordu ve o yüzden beni istemeye geldiler. Amcamlar, oyuncu olmamdan korkuyordu. İsteme olayında, annemin baskılarından kurtulmak için kabul ettim, mahkemeye çıktığımızda ‘evet’ dedim. Neyse ki ayrı evlerde kaldık, birlikte yaşamadık. ‘Tiyatrodan ayrılacaksın’ dediklerinde, evlilik fikri benim için tamamen sona erdi" dedi.

Perihan Savaş’ın samimi paylaşımları, izleyicilere duygusal bir yolculuk sundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Perihan Savaş: ‘Çalışmadığım Zaman Çöküyorum, Annem Çok Sertti!’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!