G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO37,85
CNY4,82
GBP44,97
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,10
GR. ALTIN2.797,28
BTC2.091.651,36

Peniste Görülen Beyaz Noktaların Sırrı Ortaya Çıktı! Ne Anlama Geliyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok erkek penisinde beyaz noktalarla karşılaşabilir ve bunun nedenleri çeşitli olabilir. Penis üzerindeki beyaz noktaların en yaygın nedenlerinden biri, yağ bezelerinin tıkanması ve yağın deri altında birikmesidir. Bu durum, cilt altında beyaz veya sarı renkli küçük noktaların oluşmasına neden olabilir. Bunlar genellikle zararsızdır ve genellikle sivilceye benzer bir görünüm sergilerler. Bazı erkeklerde ise penis başının etrafında küçük, beyaz renkli kabarcıklar görülebilir. Bu durum, genellikle Fordyce lekeleri olarak adlandırılır ve cinsel yolla bulaşan bir hastalık değildir. Bu lekelerin oluşumu, sebase bezlerin normal bir parçası olan yağın cilt altında birikmesinden kaynaklanır.

Bazı durumlarda, penis üzerindeki beyaz noktalar ciddi bir durumun belirtisi olabilir. Özellikle cinsel yolla bulaşan hastalıkların belirtileri olabilir. Bununla birlikte, bu durum nadirdir ve genellikle diğer semptomlarla birlikte ortaya çıkar. Bu nedenle, eğer penis üzerindeki beyaz noktalarla birlikte kaşıntı, yanma, akıntı, şişlik veya diğer rahatsız edici semptomlar varsa, bir doktora danışmak önemlidir. Peniste anormal bir değişiklik fark edildiğinde, erkeklerin bir sağlık uzmanına görünmeleri önemlidir.

Penis üzerindeki beyaz noktaların çoğu zaman endişe edilecek bir durum olmadığının altını çizmek önemlidir. Bunlar genellikle zararsızdır ve cinsel yolla bulaşan hastalıkların belirtileri olmadığı sürece endişe verici değildir. Bununla birlikte, herhangi bir endişe durumunda, bir doktora görünmek her zaman en iyi seçenektir. Sağlık profesyonelleri, endişe verici durumları tespit edebilir ve gerektiğinde tedavi seçenekleri hakkında bilgi verebilir. Dolayısıyla, penis üzerindeki beyaz noktalar hakkında endişe duyan herkesin bir sağlık uzmanına danışması tavsiye edilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Peniste Görülen Beyaz Noktaların Sırrı Ortaya Çıktı! Ne Anlama Geliyor?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!