G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,07
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,71
GR. ALTIN2.842,46
BTC2.174.454,44

Pendik’te Polise Ateş Açan Şüphelilerden Birisi Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Valilik tarafından yapılan açıklamada, 16 Şubat’ta Pendik Kaymakamlık konutunun bulunduğu sokakta polise ateş açıldığı ve polislerin karşılık vermesi üzerine şahısların olay yerinden kaçtığı hatırlatıldı. Emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda, bu kişilerin 25 dakika önce olayın yaşandığı bölgede bulunan bir konuttan hırsızlık girişiminde bulunmuş olabilecekleri tespit edildi. 7 suç kaydı bulunan S.Ö’nün Kadıköy’de yakalandığı ve tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi. Ayrıca 31 suç kaydı bulunan diğer şüpheli S.K’nin yakalanmasına çalışıldığı ifade edildi.

Olayın detaylarına bakıldığında, Pendik’te, kimlik kontrolü yapmak isteyen polislere silahla ateş açan iki kişinin karşılık verilmesi üzerine kaçtıkları belirlenmişti. Çalışma sonucunda 7 suç kaydı bulunan S.Ö’nün yakalandığı ve tutuklandığı, diğer şüpheli S.K’nin ise halen yakalanmaya çalışıldığı kaydedildi. Bu olayın öncesinde, şüphelilerin hırsızlık girişiminde bulundukları konusunda detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Açıklamada belirtildiği üzere, 16 Şubat’ta Pendik Kaymakamlık konutu yakınlarında yaşanan silahlı saldırı olayının ardından emniyet ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda, 7 suç kaydı bulunan S.Ö’nün yakalanarak cezaevine gönderildiği bilgisi paylaşıldı. Diğer şüpheli S.K’nin ise halen yakalanmaya çalışıldığı ifade edildi. Bu çerçevede, olayın detaylarına ilişkin herhangi bir bilgiye ulaşılamamıştır. Ancak emniyet ekiplerinin çalışmalarının devam ettiği ve diğer şüphelinin de yakalanması için çaba harcandığı belirtilmiştir.

Sonuç olarak, 16 Şubat’ta Pendik’te yaşanan silahlı saldırı olayı sonucunda, 7 suç kaydı bulunan S.Ö’nün yakalanarak cezaevine gönderildiği bilgisi paylaşılmıştır. Diğer şüpheli S.K’nin ise halen yakalanmaya çalışıldığı belirtilmiştir. Olayın detaylarına ilişkin herhangi bir bilgi bulunmamaktadır, ancak emniyet ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü vurgulanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pendik’te Polise Ateş Açan Şüphelilerden Birisi Tutuklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!