G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.160.451,34

Özgür Özel’den Şirin Payzın’a sert tepki: “Bu doğru bir şey değil!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV’de canlı yayın programına konuk oldu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Program sırasında, gazeteci Şirin Payzın ile aralarında bir ‘reklam’ tartışması yaşandı. Payzın, Özel’e muhalefetin dağınık göründüğünü ve İYİ Parti ile yaşanan kavgaların dezavantaj oluşturduğunu söyleyerek bir soru yöneltti. Ancak, uzun sorusunun ardından yanıtı beklemeden reklama gitmek istedi. Bu duruma tepki gösteren Özel, soruların kısa olması gerektiğini ve cevap alındıktan sonra reklama gidilmesi gerektiğini belirtti.

Özel, Payzın’ın sözleri üzerine şaşkınlığını gizleyemedi ve “Bu doğru bir şey değil. Böyle uzun ve yorum içeren bir sorudan sonra doğru değil. Buradan şimdi giden olacak falan. Böyle soruları daha kısa sormalı ve cevap alıp reklama gitmeli” dedi. Kendisine yöneltilen soruya kısa bir yanıt veren Özel, “Muhalefetle kavga etmiyoruz, geçmiş defterleri açmıyoruz. Ayrıca, 1 Nisan sonrasında çok önemli bir vizyon belirliyoruz. İYİ Parti Genel Merkezi olsa ve Meral Akşener bu koltukta otursa belki bu soru daha uygun olurdu. Sizin ‘yapılmaması lazım’ dediğiniz hiçbir şeyi ben zaten yapmıyorum” şeklinde konuştu.

Özel’in yanıtının ardından reklam arasına geçildi. Halk TV’deki canlı yayın programında yaşanan bu tartışma, muhalefetin içindeki gerginlik ve farklılıkların da bir göstergesi olarak yorumlandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, meydan okumak yerine daha yapıcı ve ileriye dönük politikalar geliştirmenin önemine vurgu yaparak, muhalefetin birlik içinde olması gerektiğini belirtti. Ancak, Parti içi tartışmaların ve fikir ayrılıklarının devam etmesi, muhalefetin güçlü ve etkili bir alternatif oluşturmasının önündeki engellerden biri olarak görülüyor. Son olarak, Halk TV’deki programda yaşanan bu olay, medyadaki siyaset tartışmalarının da nasıl bir seviyede olduğunu gözler önüne serdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel’den Şirin Payzın’a sert tepki: “Bu doğru bir şey değil!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!