G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Oy Kullanmaya Spiderman Kıyafeti İle Geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleri için İstanbul Büyükçekmece’de oy kullanmak üzere Hayriye Duruk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne giden Serkan Demir, insanları şaşırttı. Demir, Spiderman kostümü giyerek oy kullanmaya gelen vatandaşların ve özellikle çocukların ilgisini çekti. Bu renkli sahne, cep telefonu kamerasıyla da görüntülendi.

Serkan Demir, seçim günü sabahı aldığı kararla kıyafetini değiştirip oy kullanmaya gitti. Büyükçekmece’nin en işlek okullarından biri olan Hayriye Duruk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gelen Demir, Spiderman kostümüyle görenleri şaşırttı. Bu sıra dışı kostüm, özellikle çocukların ilgisini çekti ve okul bahçesinde renkli anlara sebep oldu.

Oy kullanma kabini önünde bekleyen Demir’in Spiderman kostümü, çevredeki vatandaşların da ilgisini çekti. Kimileri şaşkınlıklarını gizleyemezken kimileri de bu farklı kostümü merakla izledi. O anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve kısa sürede sosyal medyada viral hale geldi.

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesindeki seçim atmosferi, Serkan Demir’in Spiderman kostümüyle katılmasıyla renklendi. Demir, oy kullanma işlemini de kostümüyle gerçekleştirdi ve seçim gününe farklı bir atmosfer kattı. Vatandaşlar, bu beklenmedik görüntü karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken çocuklar ise kostümlü Spiderman’e hayranlıkla bakarak fotoğraf çektirdi.

Hayriye Duruk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oy kullanma işlemleri sürerken, bu kez Spiderman kostümlü bir seçmenin kendini göstermesi, seçim gününe renk kattı. Serkan Demir’in kıyafetiyle çekilen fotoğraflar, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Demir de bu sıra dışı kostümüyle insanların ilgisini çekmeyi başardı. Seçim günü, İstanbul Büyükçekmece’de unutulmaz anılardan biri haline geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Oy Kullanmaya Spiderman Kıyafeti İle Geldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!