G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,85
CNY4,80
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,83
GR. ALTIN2.821,42
BTC1.981.130,74

Öğrencilerin Okula Dönüş Heyecanı Kırtasiyeleri Doldurdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, öğrencilerin eksiklerini tamamlamak isteyen veliler kırtasiyeleri doldurdu. 9 Eylül Pazartesi günü okulların açılacak olması, öğrencilerin heyecanını arttırırken kırtasiyelerdeki alışveriş heyecanı da başladı. Tatil dönemi nedeniyle satışları düşen kırtasiyeler, velilerin kırtasiye alışverişi yapmaya başlamasıyla tekrar hareketlendi. Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasına az bir süre kala Gaziantep’teki kırtasiyeciler stoklarını doldurarak hazırlıklarını tamamladılar.

Kırtasiye sektörü, yoğun ve bereketli bir sezon geçireceğini umuyor. Gaziantep’teki kırtasiyeciler, kalem, defter, çanta ve diğer okul malzemelerini getirerek stoklarını tamamlarken, vatandaşlar da okul malzemeleri için alışverişe başladı. Kırtasiyeciler, velilere ucuz ve kalitesiz ürünler yerine kaliteli ürünler almayı öneriyorlar. Çünkü ucuz ürünler kısa süre içinde bozulabiliyor ve velilere daha fazla maliyet çıkarabiliyor.

Kırtasiye işletmecileri, velilere alışverişlerini son güne bırakmamaları konusunda uyarıda bulunuyor. Okul öncesi hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Sercan Yıldırım adlı kırtasiye işletmecisi, velilerin ve öğrencilerin taleplerini karşılamak için ellerinden geleni yaptıklarını söylüyor. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte kırtasiyede yoğunluk artacak ve her bütçeye uygun ürünler sunacaklarını belirtiyor.

Veliler ve öğrenciler, okul alışverişi telaşıyla kırtasiyelere akın ediyorlar. Kırtasiye ihtiyaçları ailelerin bütçesine göre değişiyor. Yıldırım, her bütçeye uygun ürünleri bulundurduklarını söylüyor. Okul öğrencilerinin ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtiyor.

Öğrencilerin okul ihtiyaçlarını karşılamak için kırtasiyeye gelen velilerden biri olan Yavuz Selim Çelik, çocuklarının 2024-2025 eğitim öğretim yılına hazırlandıklarını söylüyor. Çocuklarının tüm ihtiyaçlarını karşılamak için kırtasiyeden alışveriş yaptıklarını belirtiyor.Çelik’in yanı sıra birçok veli, çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamak için kırtasiye ve okul eşyası alışverişi yaparak yeni eğitim yılına hazırlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Öğrencilerin Okula Dönüş Heyecanı Kırtasiyeleri Doldurdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!