G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.037,61

Nuri Alço, Kalp Pili Ameliyatı İçin Hastaneye Götürüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir Şehir Hastanesi’nde tedavi gören ünlü isim Nuri Alço, Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi’nde hayati tehlikeyi atlattıktan sonra ambulansla Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Sanatçının eşi Burcu Alço, durumu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak Ankara’da kalp pili takılacağını duyurdu ve desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti. Nuri Alço daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonları geçirmişti ve bu sefer de Eskişehir’de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Tedavisi Eskişehir Şehir Hastanesi’nde devam eden Nuri Alço, bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra normal odaya alındı. 12 gün süren tedavinin ardından Burcu Alço, eşinin yarın taburcu olacağını duyurdu. Alço’nun sağlık durumu hakkında olumlu haberlerin gelmesi sevdiklerini sevindirdi.

Burcu Alço, eşine destek olan herkese teşekkürlerini ileterek, ona sevgisini ve minnettarlığını ifade etti. Nuri Alço’nun sağlığına kavuşmasının sevincini yaşayan Alço ailesi, birlikte atlattıkları zorlu sürecin sonunda evlerine dönecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Sevdiklerinin desteğiyle ve hekimlerin özenli tedavisiyle Nuri Alço’nun sağlık sorunları aşılmış ve taburcu olması bekleniyor.

Alço ailesi, birlikte geçirdikleri endişeli günlerin sonunda rahat bir nefes almanın mutluluğunu yaşıyor. Nuri Alço’nun tedavisinin olumlu sonuçlanması, sevenlerini ve hayranlarını sevindirirken, aileye moral ve umut verdi. Burcu Alço’nun duygusal paylaşımlarıyla geçmiş olsun mesajları alan Nuri Alço’ya sağlık ve mutluluk dolu günler diliyoruz. Yarın taburcu olacak olan usta oyuncunun sağlığına kavuşması, sevenlerine sevindirici bir gelişme olacak. Eskişehir’den Hacettepe’ye, yoğun bakımdan normal odaya, Nuri Alço’nun tedavi süreci sevdikleri için büyük bir mutluluk kaynağı oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nuri Alço, Kalp Pili Ameliyatı İçin Hastaneye Götürüldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!