USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.248.820,33

Nihal Candan’ın cezaevi günlerinden çıkıp hemen kuaföre gitmesi tepki çekti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya fenomenleri olan Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, yaklaşık 5,5 ay önce kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanmışlardı. Nihal Candan’ın cezaevinde anoreksiya yani yemek yememe hastalığına yakalandığı ve 37 kiloya kadar düştüğü iddia edildi. Sağlık sorunları sebebiyle Nihal Candan geçtiğimiz günlerde tahliye edildi.

Ancak Nihal Candan’ın tahliye edilme kararı, soruşturmadaki müşteki avukatlarının tepkisine neden oldu. Sulh Ceza Hakimliği, Nihal Candan’ın sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmesine karar verdi. Ancak kararda herhangi bir doktor raporu ya da doktor görüşü bulunmamaktadır. Kararda, “Şüphelinin sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden hastaneye sevk edilerek psikiyatri servisinde ve diğer servislerde tedavi gördüğü yönünde bilgi alınmış olması” ifadeleri yer alıyor.

Tahliye kararında ayrıca, “Tüm delillerin toplanmış olması, şüphelinin suç örgütü içindeki konumu, tutuklu bulunduğu süre, sabit ikametgah sahibi olması dikkate alındığında tutuklama tedbirinin ölçülü olmayacağı bu aşamada adli kontrol tedbirlerinin yeterli olacağından şüphelinin tahliyesine” ifadelerine de yer verildi. Tahliye kararına itirazda bulunan müşteki avukatları, Nihal Candan’ın tahliye olduktan hemen sonra kuaföre gitmesini eleştirdi. Candan’ın sağlık sorunları nedeniyle değil de fenomen olmasından dolayı tahliye edilmesinin adalete zarar verdiği ve vicdanları yaraladığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nihal Candan’ın cezaevi günlerinden çıkıp hemen kuaföre gitmesi tepki çekti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!