USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.264.040,41

Nicolo Zaniolo: “İtalya’yı Özlüyorum, Gelecekte Nerede Olacağımı Söylemek İçin Henüz Erken”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nicolo Zaniolo, sezon başında Galatasaray’dan Aston Villa’ya kiralık olarak transfer olduğu dönemde geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu. İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport’a yaptığı açıklamalarda, EURO 2024’ü kaçırma durumunun moralini bozduğunu ifade etti. 24 yaşındaki futbolcu, “Dünya Kupası’nda yer alabilmek için çok çalışacağım. Hedefim bu olacak.” şeklinde konuştu.

Zaniolo, İtalya’ya dönme ihtimaliyle ilgili sorulan bir soruya da cevap verdi. Kaç takımın kendisini istediğini bilmediğini belirten futbolcu, Fiorentina’nın ilgisinin olduğunu ancak henüz geleceği hakkında net bir şey söylemenin erken olduğunu belirtti. İtalya’yı özlediğini ve her şeyin mümkün olduğunu dile getiren Zaniolo, incelemeye devam etti.

Futbolcunun, Milan’ın başına geçmesi beklenen Fonseca hakkında yaptığı yorumlar da dikkat çekiciydi. Fonseca’yı öven Zaniolo, Romalı teknik adamın futbol anlayışını ve antrenman disiplinini takdir ettiğini belirtti. Roma ile UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale çıkmanın önemli olduğunu vurgulayan futbolcu, Milan ile bazı görüşmeler yaptığını ancak sonuç alamadığını açıkladı.

Aston Villa formasıyla 39 maça çıkan Zaniolo, bu maçlarda 3 gol atmıştı. Galatasaray’da yarım sezon geçiren ve 12 maçta 5 gol atıp 1 asist yapan futbolcu, performansıyla dikkat çekmişti. Ancak sakatlık nedeniyle EURO 2024’te yer alamayacak olmanın kendisini üzdüğü belirtildi.

Nicolo Zaniolo’nun geleceği hakkında henüz net bir karar vermediği ve sezon sonuna kadar takımıyla başarılı olmak istediği vurgulandı. İtalya’ya dönme olasılığının olduğu ancak henüz bu konuda kesin bir adım atılmadığı belirtildi. Zaniolo’nun kariyerindeki son gelişmeler futbol dünyasında merakla beklenmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nicolo Zaniolo: “İtalya’yı Özlüyorum, Gelecekte Nerede Olacağımı Söylemek İçin Henüz Erken”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!