G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,62
CNY4,86
GBP44,94
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,72
GR. ALTIN2.887,47
BTC2.144.552,97

“Ne Kapalı Ne Açık Kızlarız” Akımı Çığ Gibi Yayıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıyafet bulmada zorluk çeken kadınlar için sosyal medyada yeni bir akım başlatıldı. “Biz ne kapalı ne açık kızlarız” adı altında oluşturulan akımda, kadınlar hem kapalı giyinmeyi sevenlerin hem de açık giyinmeyi tercih edenlerin yaşadığı zorlukları dile getiriyorlar. Arkadaşları genellikle kapalı giyinen kadınların da bu akıma destek vermesiyle online platformlarda hızla yayılan akım, kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.

Kadınlar, ne kapalı ne açık kategorisine girmeyen kıyafet bulmaktan dolayı yaşadıkları sıkıntıları anlatarak, çevrelerinin kendileri hakkında oluşturduğu yanlış düşünceleri de paylaşıyorlar. Tatillerde ne mayo ne de haşama giymeyi tercih ettiklerini belirten kadınlar, doğal makyajı benimseyip zarif takılardan hoşlandıklarını ifade ediyorlar. Ayrıca, kısa kollu kıyafetleri tercih etmelerine rağmen askılı kolları giymenin kendilerine uygun olmadığını belirtiyorlar.

Sosyal medyada hızla yayılan bu akım, kısa sürede binlerce destekçi tarafından paylaşıldı ve gündeme oturdu. Kadınlar arasında çeşitlilik ve özgürlük fikrini destekleyen bu akım, farklı giyim tarzlarına sahip kadınların da seslerini duyurabilmesini sağlıyor. Yetkililerden kendilerine uygun kıyafetlerin üretilmesi talebinde bulunan kadınlar, bu akım sayesinde kendilerine ait bir kimlik oluşturmanın ve kabul görmelerinin önemine vurgu yapıyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
“Ne Kapalı Ne Açık Kızlarız” Akımı Çığ Gibi Yayıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!