G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.246.667,49

Nazilli’de Takla Atan Pikap Kazasında Hayatını Kaybeden Sürücü Öğretmen!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Aysu Öncel’in kullandığı 48 BU 676 plakalı pikap araç, İstiklal Mahallesi mevkisinde refüje çarparak takla attı. Çevrede bulunan vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak maalesef kazada sürücü Aysu Öncel hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan M.Y, C.A. ve T.A. isimli kişiler ise Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavilerinin ardından T.A. isimli yaralı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Öte yandan, hayatını kaybeden Aysu Öncel’in sürücü kursu eğitmeni olduğu belirlendi.

Kazanın detaylarına ilişkin olarak, 29 yaşındaki Aysu Öncel’in kullandığı pikap aracın refüje çarpıp takla atması sonucu meydana geldiği bilgisi verildi. Olayın meydana geldiği tarih ve saat ile ilgili net bir bilgi paylaşılmazken, bölgeye gelen ekiplerin olay yerinde gerekli incelemeleri yaptığı ifade edildi.

Olayın ardından yapılan açıklamalarda, kaza sonucu hayatını kaybeden sürücünün sürücü kursu eğitmeni olduğu belirtildi. Aysu Öncel’in ölümü, yakınları ve eğitim camiasında büyük üzüntü yaratırken, olayla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Olay yerinde yaşanan karmaşa ve ardından başlayan soruşturma kapsamında, kaza nedeni ve detayları hakkında daha fazla bilgi edinilmek üzere çalışmaların devam ettiği belirtildi. Yaşanan bu üzücü olay, Nazilli ilçesinde ve çevresindeki topluluklarda derin bir şok etkisi yaratırken, trafik kazalarının artan tehlikelerine karşı daha fazla dikkat ve duyarlılık çağrıları yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nazilli’de Takla Atan Pikap Kazasında Hayatını Kaybeden Sürücü Öğretmen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!