G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.801,88

Nazilli’de Arkadaşlarının Ziyaretinden Dönerken Kaza Sonucu Hayatını Kaybeden Sürücü Toprağa Verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün sabah saatlerinde Nazilli ilçesi İstiklal Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında, sürücü Aysu Öncel’in hayatını kaybettiği bildirildi. Kazada, Nazilli’den Efeler ilçesi yönüne seyir halinde olan 48 BU 676 plakalı kamyonet, Aysu Öncel’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak takla attı. Olayın ardından bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi ancak yapılan kontrolde Aysu Öncel’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada yaralanan arkadaşları T.A., C.A. ve M.Y. ise ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Söz konusu kaza sırasında Arkadaşlarına dönüş ziyareti yaparken olan bir kaza olduğu ortaya çıktı. Aysu Öncel’in sürücü kursu eğitmeni olduğu öğrenilirken, cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Nazilli Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Aysu Öncel’in yakınları tarafından hastane morgundan alınan cenazesi, Kuyucak ilçesi kırsal Beşeylül Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildi. Burada helallik alındıktan sonra Beşeylül Mahallesi Camisi’ne götürülen Öncel’in cenazesine babası Ali Öncel, amcası Yüksel Öncel, Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca ve diğer yakınları ve arkadaşları katıldı. Cenaze namazının ardından bekar olan Aysu Öncel’in cenazesi Beşeylül Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kazada yaralanan 3 kişinin durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamalara göre, kazada hayatını kaybeden Aysu Öncel’in cenazesi sevenleri tarafından Kuyucak’ta toprağa verildi. Öğrenilen bilgilere göre, kazada hayatını kaybeden Aysu Öncel’in ailesi ve yakın çevresi büyük bir üzüntü içinde toprağa verdikleri gencin ardından gözyaşlarına hakim olamadılar. Kazada hayatını kaybeden genç kadının arkadaşları ise hastanede tedavi altına alındı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazanın ayrıntılarına yönelik soruşturma ise devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nazilli’de Arkadaşlarının Ziyaretinden Dönerken Kaza Sonucu Hayatını Kaybeden Sürücü Toprağa Verildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!