G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.960,68
Petrol74,73
GR. ALTIN2.859,16
BTC2.163.139,50

Nazilli’de 72 yaşındaki İrfan Sezer’e ait evde çöp temizliği yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Aydın iline bağlı Nazilli ilçesindeki Yeni Mahalle’de yaşanan bir ihbar sonucunda gerçekleşti. 72 yaşındaki İrfan Sezer’e ait evden kötü kokular yayıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, evde incelemelerde bulundu. İzinlerin alınmasının ardından evde yapılan çalışmada, 6 kamyon dolusu çöp çıkarıldı. Ev, çöplerin temizlenmesinin ardından ilaçlanarak tekrar düzenlendi. Haber, daha önce de evden 2 kez çöplerin temizlenerek çıkarıldığı bilgisine de yer verdi.

Olaydan sonra İrfan Sezer’in durumu hakkında detaylı bilgi verilmedi. Ancak, çevresel sağlık açısından risk taşıyan böyle durumlarda genellikle ilgili kişinin yaşam koşullarının incelendiği belirtildi. Nazilli Belediyesi’nin bu tarz ihbarlara hızlı bir şekilde müdahale ettiği ve çevre temizliği konusunda ciddiyetle çalıştığı vurgulandı.

Çevre sağlığını tehdit eden kötü kokuların önlenmesi ve çevrenin temiz tutulması konusunda halkın duyarlı olması gerektiği üzerinde duruldu. Ayrıca, belediye ekiplerinin gerekli izinler alındıktan sonra bu gibi durumlara müdahale etmesi gerektiği hatırlatıldı.

Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda sorunun çözüldüğü ve evin tekrar sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürüldüğü belirtildi. Yapılan temizlik çalışmalarının ardından çevrede oluşabilecek olumsuz etkilerin de engellendiği değerlendirildi.

İrfan Sezer’in evinden çıkarılan çöplerin miktarına dair detaylı bilgi verilmedi. Ancak, 6 kamyon dolusu çöpün bir evden çıkarılmasının olağan bir durum olmadığı üzerinde duruldu. Evden çıkarılan çöplerin çevre kirliliğine ve sağlık sorunlarına yol açabileceği konusunda uzmanlar uyarıda bulundu.

Son olarak, çevre temizliği ve atık yönetimi konularında vatandaşların duyarlı olması ve belediyenin bu konuda gereken çalışmaları yapmasının önemli olduğu vurgulandı. Yaşanan bu olayın, çevre bilincinin önemini bir kez daha gözler önüne serdiği ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nazilli’de 72 yaşındaki İrfan Sezer’e ait evde çöp temizliği yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!