G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,24
CNY4,83
GBP44,78
EURO/USD1,08
BIST8.941,75
Petrol74,12
GR. ALTIN2.986,83
BTC2.324.320,62

Nazan Öncel’den Şok İptal: Bursa Konseri Neden Yapılmadı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazan Öncel, sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamada, bu akşam Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştireceği konserin iptal edildiğini duyurdu.

Dinleyicilerinden, satın aldıkları biletlerin iadelerini talep eden şarkıcı, "Konserimizi organizatörün sorumluluklarını yerine getirmemesi nedeniyle iptal etmek zorunda kalıyorum," ifadelerini kullandı.

Öncel’in açıklamalarının tamamı şu şekilde:
"Arkadaşlar merhaba, bugün Bursa Açıkhava’da gerçekleştirilmesi planlanan konserimizi, organizatörün yükümlülüklerini yerine getirememesi nedeniyle iptal etmek zorunda kaldım. Ben meslek hayatım boyunca sağlık sorunları dışında başka hiçbir konserimi iptal eden bir sanatçı değilim. Bu yaz 16 Haziran’da bayram dolayısıyla boş kalan İstanbul’a, pazar günü konser programı koydular. Üstelik o dönemde çok hastaydım; dört serum alarak sahneye çıktım ve açık havayı dolduran sizler için o konseri, ücret almadan tam repertuvarla sonuna kadar gerçekleştirdim."

"PARANIZIN İADESİNİ TALEP EDİN"
"Sizlerden ricam, bu akşam için aldığınız Bursa biletlerinizi nereden aldıysanız, lütfen paranızın iadesini talep edin. Affınıza sığınarak hepinizden özür diliyorum. Gelecek konserlerde buluşacağız, buna hiç merak etmeyin. Sevgi ve saygılarımla kucaklıyorum hepinizi buradan oraya kadar."

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nazan Öncel’den Şok İptal: Bursa Konseri Neden Yapılmadı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!