G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.060,51

Narkoçelik-7 Operasyonunda 161 Uyuşturucu Satıcısı Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ‘Narkoçelik-7’ operasyonunda, Türkiye genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonun sonuçlarına göre, Hatay, Gaziantep, Antalya, Ağrı, Van, Muğla, Ordu, Tekirdağ, Erzincan, Diyarbakır, Ankara, Mersin, Kocaeli, Aydın, Kahramanmaraş, Bursa, Sakarya, Balıkesir, Aksaray, Bingöl ve Samsun illerinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 930 kilogram uyuşturucu madde ile 35 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Bu operasyonlarda toplamda 161 uyuşturucu satıcısı yakalandı.

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca 1200 jandarma personelinin katılımıyla düzenlenen operasyonlar, ülke genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik büyük bir darbe oldu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonun detaylarını paylaştı ve operasyonlara katılan jandarma personelini tebrik etti.

Bakan Yerlikaya’nın açıklamalarına göre, ‘Narkoçelik-7’ operasyonları kapsamında ele geçirilen büyük miktardaki uyuşturucu madde ile yakalanan uyuşturucu satıcılarının sayısı, ülkenin uyuşturucu ile mücadelesinde ne kadar kararlı olduklarını gösteriyor. Yerlikaya, genç neslin uyuşturucu tehlikesinden korunması adına bu tür operasyonların devam edeceğini belirtti ve halkı bilgilendirdi.

Operasyonun başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinde emeği geçen jandarma personeline teşekkürlerini ileten Bakan Yerlikaya, ülkenin zehir tacirleri ve sokak satıcılarından temizlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Türkiye’nin aydınlık bir geleceği olan gençlerin uyuşturucu maddelerle zehirlenmesine asla izin vermeyeceklerinin altını çizdi ve halkın desteğini beklediğini belirtti.

DHA kaynaklı haberde ise operasyonun detaylarına ve ele geçirilen uyuşturucu maddeler ile haplara ilişkin bilgilere yer veriliyor. Operasyonun Türkiye genelindeki etkileri ve uyuşturucu ile mücadeledeki kararlı tutum, ülke genelinde güvenlik güçlerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik ne kadar kararlı olduklarını gösteriyor. Türkiye’nin genç neslinin korunması ve ülkenin huzur ve güvenliğinin sağlanması adına bu tür operasyonların devam edeceği açıkça belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Narkoçelik-7 Operasyonunda 161 Uyuşturucu Satıcısı Yakalandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!