G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

Müzik, Eğlence ve Sohbet Bir Arada

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya’nın sunduğu Dream Türk TV programı “Müzik Evinde”, her hafta müzik, eğlence ve keyifli sohbetleri bir araya getirerek izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Programın bu haftaki konukları başarılı oyuncu İpek Filiz Yazıcı ve ünlü söz yazarı ve şarkıcı Ufuk Beydemir oldu. Program, Sea Production tarafından üretilmekte olup Sertaç Akkaya‘nın formatına dayanmaktadır. Bol müzik ve kahkaha dolu anlarla dolu olan “Müzik Evinde”, izleyicileri eğlendirmeye ve keyifli bir zaman geçirmeye devam etmektedir. 

Geçtiğimiz yıl evlenen İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir, programda evlilik serüvenlerini ve ilk adımı atanın kim olduğunu paylaştılar. İpek Filiz Yazıcı’nın Ufuk Beydemir‘e evlilik teklif ettiğini açıklayarak duygusal anlar yaşandı.  

Programda Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya‘nın sorularıyla herkesi güldüren çift, izleyicilere samimi ve keyifli bir sohbet sunmayı başardı. Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile “Müzik Evinde”, her Cumartesi akşamı saat 21:00’da Dream Türk TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 

Programın yapımcılığını Sea Production ve Yapım üstlenirken, sunuculukları Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya tarafından yapılmaktadır. Yönetmenlik görevini Sezer Bildiren üstlenirken, görüntü yönetmenliğini ise Sefa Bildiren yapmaktadır.  

Programın uygulayıcı yapımcısı ise Doğukan Çokşekerı‘dır. Müzik, eğlence ve samimi sohbetin bir arada olduğu “Müzik Evinde”, izleyicileri her hafta farklı konular ve konuklarla buluşturarak keyifli bir zaman geçirmelerini sağlamaktadır. 

 

Yapımcı: SEA PRODUCTION & YAPIM 

Sunucular: Emel Yalçın & Sertaç Akkaya 

Yönetmen: Sezer Bildiren 

Görüntü Yönetmeni: Sefa Bildiren 

Uygulayıcı Yapımcı: Doğukan Çokşekerı 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Müzik, Eğlence ve Sohbet Bir Arada

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!