G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.859.420,04

Murat Kurum, İstanbulspor Kulübü’nü Ziyaret Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum, geçtiğimiz günlerde İstanbulspor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kurum, İstanbulspor’un Türk sporuna ve Süper Lig’e yaptığı katkıları övgüyle dile getirdi. Kulübün renklerinin sarı-siyah olmasının tarihçesine de değinen Kurum, renk seçiminin Çanakkale şehitlerine olan saygıdan kaynaklandığını belirtti.

Spordan ve kardeşlik hukukundan bahseden Kurum, 1 Nisan’dan itibaren sporun gelişimi için çalışacaklarını ve İstanbul’un 39 ilçesinde gençlerin yetişebileceği tesislerin sayısını artıracaklarını dile getirdi. Profesyonel ve amatör spor kulüplerinin gelir-gider dengesinin sağlanması için destek vereceklerini de vurgulayan Kurum, kulüplerin maddi ve manevi anlamda yanlarında olacaklarını ifade etti.

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’nu da öven Kurum, uzun yıllardır tanıdığı başkanın kulüp için büyük fedakarlıklar yaptığını belirtti. Türk sporu için çaba sarf eden kulüplerin korunması gerektiğini vurgulayan Kurum, sporun yükselmesi için tüm kulüplerin desteklenmesi gerektiğini söyledi. İstanbulspor Kulübü’nün vakıf kültürüyle çalıştığını da hatırlatan Kurum, tesislerin ve sahaların bakımlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını açıkladı.

Ziyaret sırasında İstanbulspor Kulübü tarafından ismi yazılı bir forma hediye edilen Murat Kurum, bu jest karşısında teşekkürlerini iletti. Ziyarete Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, AK Parti İlçe Başkanı Murat Çelik ve MHP İlçe Başkanı Nasri Hacı da eşlik etti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ise Kurum’a başarılar dileyerek ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdi. Kurum, sporun ve gençlerin geleceği için ellerinden geleni yapacaklarını ve Türk sporunun daha da ileriye gitmesi için çalışacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Murat Kurum, İstanbulspor Kulübü’nü Ziyaret Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!