G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.703,44

Muhammed Nur Nahya’dan “Tasarruf” Konulu Yeni Video!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muhammed Nur Nahya, sosyal medyada Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sesini taklit ederek ünlenen bir isim haline geldi. Nahya, bu sefer ‘tasarruf’ konulu bir video ile gündeme geldi. Videoda, “Kamuda tasarruf paketi” temalı olduğu görülürken, Nahya televizyonun alınmasına yönelik eleştiride bulunarak, “A Haber’i izliyordum ben onunla” şeklinde tepki gösteriyor. Ayrıca ‘winner ceketi’nin alınması konusunda da, “Ben onunla seçim kazanıyordum. Anlamıyorsun Hasan, Bay Kemal’imden kalan son hediyeyi gülü bile aldı bu Mehmet” şeklinde konuşuyor.

Videoda, Nahya’nın danışmanının “Erdoğan’ın danışmanı” rolünde olduğu ve Nahya’ya istediği gülü alabileceklerini söylediği görülüyor. Ayrıca, “Siz isteyin buraya bin, gerçi tasarruf tedbirleri on tane gül alalım” şeklindeki sözleri dikkat çekiyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i canlandıran kişi ise, Nahya’ya “Kemeriniz kalmış galiba, onu da alalım” diyerek espri yapıyor.

Nahya, videoda Mehmet’e dönerek, “Ya hu Mehmet abarttın biraz sanki böyle mi olmalıydık” diyerek tepkisini dile getiriyor. Ardından Nahya, makam aracının da alındığını öğreniyor ve danışmanı tarafından, “En başa dönelim, sokağa inelim, sokaktan başlayalım” önerisi getiriliyor. Nahya, bu öneri karşısında düşünceli bir şekilde durumu değerlendiriyor ve videosu sosyal medyada büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Muhammed Nur Nahya’nın hayranları, tasarruf konulu bu esprili videoyu beğenirken, Nahya’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesini başarılı bir şekilde taklit etmesi de dikkat çekiyor. Nahya, sosyal medya fenomeni olarak geniş bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor ve her paylaşımı büyük ilgi görüyor. Tasarruf konulu video da bu ilgiyi üzerinde toplamaya devam ediyor. Nahya’nın esprili ve mizahi yaklaşımı, izleyiciler tarafından da büyük beğeni topluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muhammed Nur Nahya’dan “Tasarruf” Konulu Yeni Video!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!