G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.138.644,45

MSB, Şehit Asb. Ata Göçmen’i Yıldırım Düşmesi Sonucu Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe operasyonu bölgesinde gerçekleşen bir olay sonucunda acı bir haberle sarsıldı. 03 Mayıs 2024 tarihinde yıldırım düşmesiyle yaralanan P.Asb.Kd.Çvş. Ata Göçmen’in tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği duyuruldu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, şehit Göçmen’in tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

MSB’nin açıklamasında, Bakan Yaşar Güler’in de şehit haberine ilişkin taziye mesajı paylaştığı yer aldı. Güler, şehit Göçmen için Allah’tan rahmet dileyerek, ailesine ve millete başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu. Bu acı haberle birlikte, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bir evladını daha kaybettiği büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Ata Göçmen, silah arkadaşları arasında kahramanlığı ve fedakarlığıyla tanınan bir isimdi. Yaralı olarak hastaneye sevk edildikten sonra tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Olayın ardından Türkiye genelinde derin bir üzüntü yaşanırken, şehidin ailesi ve yakınları da büyük bir acı içinde oldukları biliniyor.

Şehit haberinin duyulmasıyla beraber, Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tüm personeli bir kez daha yas tutarken, şehit olan kahramanın vatan için verdiği mücadele unutulmayacak. Türkiye, şehitlerine her zaman minnet duyan bir millet olarak, bu zor zamanında da birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edecek.

Şehit Asb. Ata Göçmen’in vatan için verdiği mücadele ve fedakarlığı unutulmayacak, onun hatırası her zaman yaşayacak. Türkiye, şehitlerine layık bir şekilde vefa göstermeye devam edecek ve onların aziz hatıralarını sonsuza kadar yaşatacaktır. Göçmen’in vatan için canını feda etmesi, Türk milletinin bir kez daha ne kadar büyük bir fedakarlık ruhuna sahip olduğunun bir göstergesi olarak hatırlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MSB, Şehit Asb. Ata Göçmen’i Yıldırım Düşmesi Sonucu Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!