G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.140,74

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Burdur’a 1 milyar 754 milyon TL’lik dev projeler müjdesi verdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Burdur’a yapılacak olan 24 proje müjdesini verdi ve bu projelerin proje bedelinin 1 milyar 754 milyon TL olduğunu belirtti. Bakan Tekin, birtakım ziyaretlerde bulunmak ve toplantı düzenlemek üzere Burdur’a geldi. Ziyaretlerine Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Orta Okulu’nda devam eden Bakan Tekin, öğrencilerin yoğun sevgisi ile karşılaştı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen müzik konseri yer aldı.

Bakan Tekin, Burdur Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek lise hakkında bilgi aldı ve öğrencilere liseye yeni yatırım programına alındıkları müjdesini verdi. Sınıf yetersizliğinden kaynaklı yatırım programına alınan lisenin öğrencilere daha iyi imkanlar sunacağını belirten Bakan Tekin, öğrencilere yeni yapılan liseye atanabileceklerini ifade etti.

Bakan Tekin, İl Eğitim Yöneticileri toplantısına katılarak konuşma yaptı. Eğitim öğretim alt yapısıyla ilgili problemleri çözmek için çaba sarf ettiklerini belirten Bakan Tekin, il seyahatlerinin bu amaçla gerçekleştirildiğini ve eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar yapıldığını vurguladı. Türkiye genelinde eğitim öğretim alt yapısında ciddi mesafe kat ettiklerini söyleyen Bakan Tekin, öğretmenlerin 20 yıl önce yazdığı dilek ve temennilerin şu anda gerçekleştiğini ifade etti.

Eğitimde kullanılan teknolojik alt yapının önemine değinen Bakan Tekin, Türkiye genelinde bütün okullarda internet erişim alt yapısının mevcut olduğunu ve öğretmenlerin ihtiyaç duydukları görsel dokümanlara kolayca ulaşabildiğini belirtti. Bakan Tekin, Burdur’da yapılacak olan 24 yeni proje hakkında bilgi vererek, bu projelerin toplam proje bedelinin 1 milyar 754 milyon TL olduğunu açıkladı. Proje ihalelerinin en kısa sürede tamamlanmasını ve Burdur’a hayırlı olmasını diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Burdur’a 1 milyar 754 milyon TL’lik dev projeler müjdesi verdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!