USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.253.439,96

Milli Eğitim Bakanı Tekin: Öğrencilere Taviz Yok!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilin milli eğitim müdürleriyle bir araya gelerek yapılan toplantıda özellikle öğrencilerin sınıf tekrarı ve devamsızlık affıyla ilgili alınan karar konusunda taviz vermeyeceklerini açıkladı. Bakan Tekin, atılan adımların detaylı bir şekilde planlandığını ve hayata geçirilen projelerin titizlikle takip edilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca deprem bölgesine yapılan yatırımlara değinerek depremin oluşturduğu hasarın giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Bakan Tekin, milli eğitim politikaları doğrultusunda il düzeyinde projeler geliştirilmesi gerektiğini vurgulayarak merkezi kararlarla genel bir çerçeve çizildiğini ve il düzeyinde alınacak tedbirlerle eğitim politikalarının hayata geçirilmesinin önemine işaret etti. Ayrıca her dönemin son haftasının etkinlikler haftası ilan edildiğini ve öğrencilere çeşitli etkinliklerle dolu dolu bir hafta geçirme fırsatı sunulduğunu ifade etti. Bu etkinliklerin çocuklar üzerindeki etkilerini gözlemlemek istediklerini de belirtti.

Taviz vermeyeceklerini söyleyen Bakan Tekin, öğrencilerin sınıf tekrarı ve devamsızlık affı konusunda alınan karara kararlılıkla bağlı kalacaklarını ifade etti. Toplantıya katılan milli eğitim müdürleriyle yapılan görüşmelerin ardından, mevzuat değişiklikleriyle ilgili hatırlatmalar yaparak il düzeyinde projeler geliştirmelerini teşvik etti.

Haber kaynağının Anadolu Ajansı (AA) olduğu belirtilen toplantıda, Bakan Yusuf Tekin, eğitim politikalarının uygulanması ve öğrencilerin başarısı için alınacak kararlara sıkı bir şekilde uyulacağını vurguladı. Toplantıda, yapılan yatırımların ve projelerin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi için tüm il milli eğitim müdürlerine büyük sorumluluklar düştüğünü belirtti..groupControl

Sonuç olarak, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından yapılan toplantıda, eğitim politikalarının uygulanması ve öğrencilerin başarısı için alınan kararlara sıkı bir şekilde uyulacağı ve öğrencilerin sınıf tekrarı ve devamsızlık affıyla ilgili karar konusunda taviz verilmeyeceği açıklandı. Ayrıca, il düzeyinde projeler geliştirilmesi ve öğrencilerin etkinliklerle desteklenmesi konularında da milli eğitim müdürlerine büyük sorumluluklar düştüğü vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Milli Eğitim Bakanı Tekin: Öğrencilere Taviz Yok!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!