G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,64
CNY4,89
GBP44,87
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol79,98
GR. ALTIN2.913,70
BTC2.189.866,56

Merih Demiral: “Fenerbahçe Benim İçimde Bir Yara Kaldı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merih Demiral, 16.6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İtalyan ekibi Atalanta’dan ayrılarak Suudi Arabistan takımı Al Ahli’ye transfer oldu. 26 yaşındaki futbolcu, yıllık 12 milyon euro kazanmaya başladı. Demiral, Fenerbahçe’den ayrılırken yaşadığı süreci ve Suudi Arabistan’a transferini, ayrıca EURO 2024’e ilişkin beklentilerini ve gelecek hedeflerini açıkladı.

Juventus döneminde yaşadıklarını anlatan Demiral, Higuain ve Cristiano Ronaldo ile olan deneyimlerini paylaştı. Ronaldo ile karşılaştırmalarına değinen futbolcu, Portekizli yıldızın etkisiyle Suudi Arabistan’da çıktığı yoldan memnuniyet duyduğunu belirtti. İtalyan ekibi Atalanta’dan ayrılma sebebini ise teknik direktör Gasperini ile yaşadığı sorunlar olarak açıkladı.

Demiral, eski takım arkadaşı Leonardo Bonucci hakkında ise Fenerbahçe’nin daha fazla yararlanabileceğini düşündüğünü ifade etti. Saç stili hakkında da bilgi veren futbolcu, uzatmayı düşünmediğini ve kendini saçını sıfıra vurduğunda daha iyi hissettiğini söyledi. Fenerbahçe’ye duyduğu özlemi dile getiren Demiral, takım arkadaşları Firmino ve Mahrez’le Türkiye hakkında konuştuklarını belirtti.

Merih Demiral, Fenerbahçe’de kendini ispatlama fırsatı bulamadığı için içinde bir ukte olarak kalan bir deneyim yaşadığını açıkladı. Fenerbahçe’den ayrılışıyla ilgili detayları paylaşan futbolcu, Türkiye’deki yıldız oyuncular Firmino ve Mahrez ile Türkiye futbolunu konuştuklarını ve ülkemizin güzelliklerini takdir ettiklerini ifade etti. Son olarak, EURO 2024’te Cristiano Ronaldo ile karşı karşıya gelmek istediğini belirten Demiral, geleceğe dair umutlarını ve hedeflerini anlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Merih Demiral: “Fenerbahçe Benim İçimde Bir Yara Kaldı”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!