USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.242.064,97

Menemen’de DEAŞ Operasyonu: 20 Şüpheli Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, Menemen ilçesinde DEAŞ’a yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında örgütsel faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Operasyon kapsamında belirlenen adreslere düzenlenen baskınlarda şüpheliler yakalandı. Yapılan aramalarda silah, örgütsel yayınlar ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Gözaltına alınan 20 şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Hakimlikçe tutuklanmalarına karar verilen şüpheliler, cezaevine gönderildi.

Bu operasyonun hedefindeki kişilerin DEAŞ terör örgütü ile bağlantılı oldukları ve Menemen ilçesinde örgütsel faaliyetler yürüttükleri belirlendi. Emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda tespit edilen adreslere gerçekleştirilen operasyonlar, hızlı bir şekilde sonuç verdi ve aranan şüpheliler yakalanarak adaletin önüne çıkarıldı. Operasyon esnasında elde edilen deliller ve ele geçirilen malzemeler, şüphelilerin örgütsel faaliyetlerini desteklediğine dair net kanıtlar oluşturdu.

Gözaltına alınan 20 şüphelinin adli süreçleri hızlı bir şekilde ilerletildi ve hakimlik tarafından tutuklanmalarına karar verildi. Güvenlik güçlerinin hassas çalışmaları ve hukuk sisteminin sağlam yapısı, terör örgütleriyle mücadelede önemli bir başarıya imza attı. DEAŞ terör örgütüne yönelik yapılan bu operasyon, Türkiye’nin terörle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu’nun yürüttüğü bu operasyon, terör örgütlerinin ülkemizde faaliyet göstermesine izin vermeyeceğimizi açıkça gösterdi. Emniyet güçlerinin ve yargının işbirliği içinde yürüttüğü operasyonlarla, halkımızın huzur ve güvenliği korunmaya devam ediyor. DEAŞ terör örgütü ve benzeri tüm örgütlere karşı mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecek ve ülkemizin birlik ve beraberliği her zaman en üst seviyede korunacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Menemen’de DEAŞ Operasyonu: 20 Şüpheli Tutuklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!