G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.859.420,04

Meksika’da Kaza Yapan Arkadaş Grubundan Şaşırtan Selfie!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meksika’nın Cuernavaca şehrindeki Lomas del Mirador Mahallesi’nde beş kişilik bir arkadaş grubu, seyir halindeyken kaza yaptı. Kazada, araç içinde bulunan beş kişiden ikisi araçtan çıkmayı başardı. Ancak diğer üç arkadaşları araç içinde sıkışıp kaldı ve kurtarılmayı beklediler. Bu sırada araçtan çıkan ve kazadan hafif yaralı olarak kurtulan iki arkadaş, enkazın önünde selfie çekmeye başladılar.

Kazayı görenler, olayın şokunu yaşadılar. Sıkışıp kalan üç arkadaşlarını beklerken selfie çeken iki arkadaş, kanlar içinde oldukları halde fotoğraf çekmeye devam ettiler. Bu durum çevredeki insanları şaşırttı ve tepki çekti. Yüzlerinde ve kollarında ciddi kesikler ve kanamalar olan kadınlar, birbirlerinin fotoğraflarını çektikten sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışıp kalan üç arkadaş, uzun bir kurtarma operasyonu sonucunda araçtan çıkarıldı ve ambulanslarla hastaneye götürüldü. Kazazedelerin durumunun ciddiyeti hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

Kazanın yaşandığı bölge, sık sık araç kazalarının meydana geldiği bir bölge olarak biliniyor. Yerel halk, yetkililerden daha fazla güvenlik önlemi alınmasını ve yolların daha güvenli hale getirilmesini talep ediyor. Kazanın ardından, olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kaza nedeninin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.

Bu tür trafik kazalarının, dikkatsizlik ve hızlı araç kullanımı gibi unsurlardan kaynaklandığı belirtiliyor. Trafik kurallarına uyulmaması ve dikkatsizlik, sık sık kazalara neden olabiliyor. Trafik güvenliği konusunda daha bilinçli olunması ve kurallara uyulması gerektiği vurgulanıyor. Herkesin güvenliğinin, trafik kurallarına uymakla sağlanabileceği önemle vurgulanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Meksika’da Kaza Yapan Arkadaş Grubundan Şaşırtan Selfie!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!