G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.850.296,14

Mali Suçlar Davasında Tutuklu Sanıkların İtirazları Reddedildi, Dilan Polat’ın Durumu Ne Olacak?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 5 tutuklu sanığın avukatları, davanın Mali Suçları Araştırma Kurulu raporu sonrasında müvekkillerinin tutukluluğuna itiraz etti. Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesinde 19 Temmuz’da yapılan itiraz sonucunda, Engin Polat’ın da arasında bulunduğu 4 sanık hakkındaki itiraz reddedildi. Ancak Dilan Polat için eksik evrak bulunduğu gerekçesiyle değerlendirme Pazartesi günü yapılması kararlaştırıldı.

Pazartesi günü nöbetçi olmayan mahkeme, Dilan Polat’ın avukatı tarafından Anadolu 5. Ağır Ceza Mahkemesine itirazda bulunuldu. Bu itiraz sonucunda, dosyanın yetkili ve görevli itiraz yerinin Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi olduğuna karar verildi. Dosya, Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilmek üzere davanın görüleceği Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesine geri gönderildi. Ardından, Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi dosyayı Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesine gönderdi.

Bugün tekrar ele alınan dosya sonucunda, Dilan Polat’ın tutukluluk halinin devamına karar verildi. Bu süreçte mahkeme kararları ve itirazlar hakkında detaylı bilgi almak için ilgili makamların ve avukatların açıklamaları beklenmektedir. Dilan Polat davasıyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mali Suçlar Davasında Tutuklu Sanıkların İtirazları Reddedildi, Dilan Polat’ın Durumu Ne Olacak?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!