G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,21
CNY4,82
GBP44,72
EURO/USD1,09
BIST8.878,34
Petrol73,51
GR. ALTIN2.982,29
BTC2.330.292,54

Kurtlar Vadisi’nin Şok İtirafı: Amerikan Dizisinden Uyarlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oktay Kaynarca’dan Kurtlar Vadisi İtirafı

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Türk televizyon tarihinin en ikonik dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Kaynarca, Kafa TV’deki Fenomen programında konuk olarak katıldığı Candaş Tolga Işık ile yaptığı sohbette dizinin asıl esin kaynağının bir Amerikan yapımı olduğunu vurguladı.

Amerikan Formatından Esinlenme

Kaynarca, Kurtlar Vadisi’nin temellerinin TRT ekranlarında yayınlanan Amerikan formatı Büyük Tuzak adlı diziden alındığını ifade etti. Bu gerçeğin daha önce pek paylaşılmadığını ve kendi açığa çıkardığı bir bilgi olduğunu belirten Kaynarca, "O dönem TRT’de ‘Büyük Tuzak’ diye bir dizi vardı. Amerikan formatıydı ve biz de bayılarak izliyorduk. Sonrasında Osman’ın yanına gittim ve ‘Bu dizi formatlanırsa Türkiye’de çok ilgi çeker’ dedim. Ancak bir süre bu konu gündemde kalmadı. Ardından Osman beni çağırdı ve projeyi yapmaya karar verdiklerini söyledi," şeklinde konuştu.

Kurtlar Vadisi’nin Amerikan dizisi Büyük Tuzak’tan esinlenerek yaratıldığını açıklayan Kaynarca’nın sözleri, dizinin hayranları arasında şaşkınlık yarattı. Yayınlandığı dönemde büyük bir izleyici kitlesi edinen ve Türk televizyon tarihinin unutulmazları arasına giren Kurtlar Vadisi, bu itiraflarla birlikte bir kez daha gündeme gelmiş oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kurtlar Vadisi’nin Şok İtirafı: Amerikan Dizisinden Uyarlandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!