G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,66
CNY4,86
GBP44,97
EURO/USD1,10
BIST9.057,95
Petrol77,69
GR. ALTIN2.908,60
BTC2.149.539,95

Kudüs Şehidi Hasan Saklanan’a Ev ve Nakdi Yardım Yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Filistin’in başkenti Kudüs’te 30 Nisan tarihinde işgalci İsrail polisi tarafından şehit edilen Hasan Saklanan’ın ailesine yardım seferberliği başlatıldı. Şehidin ailesi içinde 4 çocuğu bulunan ve eşi Fatma Saklanan olan Hasan Saklanan’a destek çağrısı yapılmıştır. Yapılan yardımlar arasında aileye ev bağışı da bulunmaktadır. Özellikle Kudüs’te kirada yaşayan aileye, hayırsever bir iş adamı tarafından Şanlıurfa’da bir ev bağışlanmıştır. İnfak Derneği aracılığıyla gerçekleşen bu bağış sayesinde ailenin konut sorunu çözülmüştür. Ancak iş adamının adının açıklanmaması istenmektedir.

Şehidin en büyük çocuğunun 9 yaşında ve en küçüğünün 4 yaşında olduğu belirtilmiştir. Bu çocukların geleceği için çevreleri tarafından başlatılan yardım kampanyası sürmektedir. Nakdi yardımların yanı sıra aile için özel bir bağış hesabı da açılmıştır. Bu hesap aracılığıyla yardımseverler, çocukların geleceği için gerekli destekleri sağlayabileceklerdir. Ayrıca yardım hesabı TL, Euro ve Dolar cinsinden açılmıştır. Yardımı yapmak isteyenler, belirtilen IBAN numarası üzerinden bağışlarını iletebileceklerdir.

Hasan Saklanan’ın naaşı henüz Türkiye’ye teslim edilmemiştir ve 15 gündür geri getirilmesi beklenmektedir. İsrail yetkilileri konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, Türkiye Dışişleri Bakanlığı duruma müdahale etmiştir. Filistin’de Hamas hareketi de ateşkes müzakereleri sırasında Hasan Saklanan’ın durumunu gündeme getirmiştir. Şehit Saklanan’ın ailesi ise naaşın geri getirilmesini beklemektedir. Haber7 kaynağına göre, ailenin bekleyişi sürmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kudüs Şehidi Hasan Saklanan’a Ev ve Nakdi Yardım Yapıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!