G-QXXHXL9JW0
USD34,06
EURO38,07
CNY4,84
GBP45,45
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,45
BTC2.161.257,70

Köpek Muayene Ücreti Tartışması Kanlı Bitti: Veteriner Kliniğinde Ateşli Kavga!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 31 Ekim tarihinde Yenişehir ilçesinde bulunan Çiftlikköy Mahallesinde meydana geldi. Veteriner kliniğine giden Mehmet Bozdoğan, köpeğinin muayene ücretiyle ilgili borç-alacak meselesi yüzünden çalışanlarla tartışmaya başladı. Tartışma sokakta da devam ederken, köpek eğitmeni olan Özdemir ile Bozdoğan arasında arbede yaşandı ve Özdemir ateşlediği tabancayla Bozdoğan’a 5 mermi isabet ettirdi. Daha sonra iş yerine dönen Özdemir, av tüfeği ile bir kez daha Bozdoğan’a ateş açtı. Ağır yaralanan Bozdoğan, olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Olaydan sonra gözaltına alınan Özdemir, nöbetçi mahkemece tutuklandı ve hakkında ‘Kasten öldürme’ ve ‘6136 sayılı yasaya muhalefet’ suçlarından iddianame düzenlendi. Mersin 8. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianameyle dava açıldı.

Bugün gerçekleşen duruşmada sanık Özdemir ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkemede Maktul Bozdoğan’ın yakınları ve taraf avukatları da hazır bulundu. Özdemir, olay gününde yaşananları anlatarak, sadece ailesini ve personelini korumak istediğini belirtti. Olayın şokuyla tüfekle ateş ettiğini ve yaralamayı amaçlamadığını dile getirdi. Ancak Bozdoğan’ın yakınları, sanıktan şikayetçi olduklarını ifade ederek adaletin yerini bulmasını istediler.

Mahkeme, tanıkların dinlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Sanık Özdemir’in tutukluluk halinin devamına karar verildi. Mağdur olan Bozdoğan’ın ailesi ve yakınları, adaletin yerini bulması için süreci takip etmeye devam edeceklerini belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Köpek Muayene Ücreti Tartışması Kanlı Bitti: Veteriner Kliniğinde Ateşli Kavga!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!