USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

Konya’da karpuz yüklü kamyonet devrildi: Yola kırmızı renk hakim oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında karpuz yüklü kamyonet devrildi ve 2 kişi yaralandı. Kaza, Konya-Ankara Karayolu Kulu ilçesi ile Ömeranlı Mahallesi arasındaki Zincirlikuyu Kavşağı yakınında saat 14.45 sıralarında gerçekleşti. Kamyonetin sürücüsü olan S.D. (46) direksiyon hakimiyetini kaybederek refüj bariyerine çarparak devrildi. Kazada sürücü ve yanında bulunan C.D. (23) yaralandı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazada kamyonetin taşıdığı karpuzlar yola saçıldı ve yol kırmızıya boyandı. Temizlik çalışmalarının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Yetkililer tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili detaylı incelemeler sürüyor.

Benzer şekilde daha önce de benzer kazaların yaşandığı bölgede, bu tür kaza risklerinin azaltılması için gerekli önlemlerin alınması gerektiği belirtiliyor. Kamyonet devrilmesi sonucu meydana gelen kaza, çevredeki vatandaşlar arasında endişeye neden oldu. Trafik güvenliğine daha fazla önem verilmesi ve sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği vurgulanıyor.

Son olarak, kaza yerinde yaşanan bu tür olayların sıkıntı ve endişe yarattığı bilinirken, kısa sürede müdahale edilmesi ve yaralılara yardım elinin uzatılması önem arz etmektedir. Kazaya karışan araçların emniyet kemeri takılması ve hız limitlerine uyulması da bu tür kazaların önlenmesi için gereklidir. Trafik kurallarına uyulması ve dikkatli sürüşlerin kazaları önlemede büyük bir öneme sahip olduğu unutulmamalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Konya’da karpuz yüklü kamyonet devrildi: Yola kırmızı renk hakim oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!