G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,29
CNY4,81
GBP44,53
EURO/USD1,09
BIST8.847,48
Petrol74,45
GR. ALTIN2.944,81
BTC2.298.403,95

Konserde Şok! AKP Gençlik Kolları Başkanı Kadına Saldırdı: Yer Tartışması Kanlı Bitti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaman’da Ceviz Kültür ve Sanat Festivali’ne Gölge Düşüren Olay

Kaman Cumhuriyet Meydanı’nda bu yıl 33’üncüsü gerçekleştirilen Ceviz Kültür ve Sanat Festivali’nde, sahnede bulunan şarkıcı Sefo’nun konserine katılan Fatma Banu Çoban, akrabalarıyla birlikte gitmişti. Konser sırasında yer sırası yüzünden yaşanan bir tartışma, AKP Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer’in fiziksel müdahalesiyle sonuçlandı.

Olayın ardından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyat geçiren Çoban, iki gün sonra taburcu oldu. Olayı takiben Ünlüer ise, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

“Yumruk Attı, Yere Düştüm”

Ameliyat sonrası olayı anlatan Fatma Banu Çoban, yaşananları, “Yanında bulunan eşi, ‘Burası bizim yerimiz nasıl geçersiniz?’ diye bağırdı. Ben de alanın boş olduğunu söyledim. O sırada beyefendinin kolu bana birkaç kez değdi. Kendisine uyarmama rağmen umursamadı” şeklinde ifade etti.

Çoban, olaylar ilerledikçe başka bir gencin eşine haksız yere uyarı yaptığını ve tartışmanın büyüdüğünü belirtti. “O kişiye, ‘Eşinize daha düzgün konuşmasını söyler misiniz?’ dedim, ama kadın beni yakamdan çekti. Ben tam ‘Siz ne yapıyorsunuz?’ diye soracaktım ki, Melih Ünlüer bana yumruk attı ve yere düştüm. Yumruğu yüzümün sağ tarafına isabet etti. Zira kendisi oldukça cüsseli bir insandı” diye ekledi.

Daha sonra ayağa kalktığında, yanındaki arkadaşının durumunu fark ettiğini ve yüzünün kan içinde olduğunu öğrendiğini ifade eden Çoban, çevreden kimsenin yardım etmediğini aktardı.

“Kızı Nasıl Vurdum Diye Övünüyormuş”

Fatma Banu Çoban, olay sonrasında polise götürüldüğünü ve ambulansa taşındığını anlattı. “Ambulansın yanında beklerken Melih Ünlüer, eşini Kırıkkale’ye gönderdi ve o an orada, ‘Kızı nasıl vurdum’ diyerek övünüyorlardı” dedi.

Ünlüer’in kendisini tanımadığını iddia ettiğini, oysa kendisinin üstünde kan lekesi bulunduğunu vurgulayan Çoban, “Ben eşinden de şikayetçi oldum. O da benden şikayetçi olduğunu söyledi. Madem ben onu darbetmişim, neden hastaneye gidip rapor almadı?” diye sordu.

Görevine Son Verildi

Çoban, beş ay sonra tekrar ameliyat olacağı bilgisini de paylaşarak gözyaşlarına hâkim olamadı. Ayrıca, olay sonrası Melih Ünlüer’in görevine son verildiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Konserde Şok! AKP Gençlik Kolları Başkanı Kadına Saldırdı: Yer Tartışması Kanlı Bitti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!