G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,92
CNY4,88
GBP45,48
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,67
GR. ALTIN2.928,78
BTC2.084.322,16

Kıskançlık cinayeti: Eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu’da, 19 Nisan tarihinde Sağlık Mahallesi Songül Sokak’ta kıskançlık nedeniyle çıkan bir aile içi sorun kanlı bir trajediye dönüştü. Fabrikada çalışan 2 çocuk annesi Meltem Zengin ile 16 yıldır evli olduğu Serkan Zengin arasında yaşanan anlaşmazlıklar, Meltem’in ailesine anlatması sonucu babası Turgut Doğanyiğit’in gece vardiyasından çıkan kızını alarak evine getirmesiyle doruk noktasına ulaştı. Bir gece saatlerinde, Serkan Zengin kayınpederinin evine giderek eşiyle konuşmak istedi. Ancak tartışma kavgaya dönüştü ve Zengin, eşini ve babasını bıçaklayarak öldürdü, kayınvalidesini de kolundan yaraladı.

Olayın ardından Bolu 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Eşi kasten öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan Serkan Zengin, ilk duruşmada hakim karşısına çıktı. Tutuklu olan Zengin, olay gecesinde yaşananları anlatırken büyük üzüntü yaşadı. Eşinin kendisini aldattığını iddia eden Zengin, yaşanan olayın kavgaya dönüşmesi üzerine kendini kaybettiğini belirtti ve pişman olduğunu ifade etti. Duruşmada, Emine Doğanyiğit de yaşadıklarını korku dolu bir şekilde anlatarak o geceye dair detayları paylaştı.

Komşuların da tanıklıklarının dinlendiği duruşmada, Zengin’in tutukluluk halinin devamına karar verildi ve duruşma ertelendi. Bu acı olayda ışıkları sönen üç can, yakınları ve mahalle sakinleri arasında derin bir üzüntü yarattı. Aile dramının yarattığı bu acı tablo, çevrede büyük bir infiale neden oldu. Duruşmanın ardından, olayın ayrıntıları ve gelişmeleriyle ilgili kamuoyunun yakından takip edeceği bilinmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kıskançlık cinayeti: Eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!