G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Kırıkkale’de Seçilen Belediye Başkanı Önal’a Mazbata Verildi: “Herkes Kazanmıştır”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkkale Adliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen mazbata töreninde, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Kaya, Kırıkkale Belediye Başkanı seçilen Ahmet Önal’a mazbatasını verdi. Önal, törende yaptığı konuşmada tüm siyasi partilere ve adaylara teşekkür ederek, seçimin kazananının herkes olduğunu vurguladı. “Bu kentte yaşayan herkesin belediye başkanıyım, ayrım yapmıyorum” diyen Önal, oy veren ya da vermeyen herkesin desteğine minnettar olduğunu belirtti.

Mazbata töreninin ardından Ahmet Önal ve partililer, Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak Zafer Caddesi üzerinden Kırıkkale Belediyesi’ne yürüdü. Belediye binası önünde partililere seslenen Önal, daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’dan görevi devraldı. Yapılan devir teslim töreniyle birlikte Ahmet Önal resmen Kırıkkale Belediye Başkanı olarak göreve başlamış oldu. Partililer de bu mutlu günlerinde coşkuyla desteklerini sunarak yeni başkanlarını alkışladılar.

Önal, yaptığı konuşmada belediye başkanlığı görevini layığıyla yerine getireceğini ve Kırıkkale halkının memnuniyeti için çalışacağını söyledi. Kendisine verilen görevin sorumluluğunun farkında olduğunu belirten Önal, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışıyla belediyeyi yöneteceğini ifade etti. Partililer de yeni başkanlarına desteklerinin süreceğini ve birlikte çalışarak Kırıkkale’nin gelişimine katkı sağlayacaklarını dile getirdiler.

Ahmet Önal’ın belediye başkanlığı görevine başlamasının ardından Kırıkkale’de halk arasında olumlu bir hava hakim oldu. Yeni başkanın dürüstlüğü ve samimiyeti, halkın takdirini kazanarak destek görmesine neden oldu. Önal’ın belediye başkanlığı döneminde şeffaf bir yönetim anlayışı benimsemesi ve adaletli kararlar alması, Kırıkkale’nin geleceği adına umut verici bir adım olarak görülüyor. Halk da yeni başkanlarına güven duyarak, şehrin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için desteklerini sürdüreceğini belirtiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kırıkkale’de Seçilen Belediye Başkanı Önal’a Mazbata Verildi: “Herkes Kazanmıştır”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!