G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO37,21
CNY4,80
GBP44,51
EURO/USD1,09
BIST8.974,53
Petrol74,27
GR. ALTIN2.936,34
BTC2.288.593,40

Kilis Sınırında Tansiyon Yükseldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kilis Yakınlarında Düşen Roketle İlgili Açıklama

Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı kaynaklardan alınan bilgilere göre, Kilis çevresine düşen bir roket hakkında resmi bir açıklama yapıldı. MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlık binasında düzenlediği basın bilgilendirme toplantısında önemli bilgiler paylaştı.

Kaynaklar, dün akşam saatlerinde Kilis’in 12 km güneydoğusundaki hudut karakolu sorumluluk alanına düşen roketle ilgili şu açıklamaları yaptı: “Suriye sahasında hareketliliğin arttığı kritik bir dönemden geçiyoruz. Dün akşam, iki grup arasında meydana gelen çatışma sırasında, bir roketin belirtilen araziye isabet etti.”

Ayrıca, bakanlık yetkilileri, sahadaki askeri güçlerin faaliyetlerini ve operasyon bölgelerine yönelik olası tehditleri dikkatle izlediğini, gerekli önlemlerin alındığını vurguladı.

Olayın Detayları

Dün akşam saatlerinde Kilis sınırında hareketli anlar yaşandı. Bölgedeki mayınlı bölgeye bir roket mermisi düştü ve patlama sonrası alevlerin yükselmesine neden olan bir yangın çıktı. Olayın ardından güvenlik güçleri bölgede önlem aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kilis Sınırında Tansiyon Yükseldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!