G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.156.249,88

Kılıçdaroğlu’ndan Şok Açıklama: “CHP’nin Başarısızlığı Asparagas!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kılıçdaroğlu ayrıca, CHP’nin yerel seçimlerde başarılı olamaması iddialarına da değindi. Kendisine yakın isimlerin kurultaya gitmesi için çalıştığı iddialarına ise “aspragas” diyerek yanıt verdi ve tüm adayların arkasında olduğunu vurguladı.

CHP lideri, yerel seçimlerde mevcut 11 büyükşehir belediyesinin tekrar kazanılacağına inandığını ifade etti. Ayrıca, solun dünyadaki gelişmelerine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sosyalist enternasyonaldeki başkan yardımcılığı eleştirisine de değindi. Sosyalist enternasyonalin eskisi gibi üretken olmadığını savunan Kılıçdaroğlu, kurumun eski etkisine geri dönmesi gerektiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamaları, CHP içindeki siyasi dinamikler ve uluslararası ilişkilerdeki gelişmeler açısından önem taşıyor. CHP’nin yerel seçimlerdeki performansını değerlendirmek ve partinin geleceğine yönelik stratejiler geliştirmek için yapılan bu açıklamalar, önümüzdeki dönemde partinin politikalarını şekillendirebilecek nitelikte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kılıçdaroğlu’ndan Şok Açıklama: “CHP’nin Başarısızlığı Asparagas!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!