G-QXXHXL9JW0
USD34,20
EURO38,16
CNY4,88
GBP45,80
EURO/USD1,11
BIST9.665,78
Petrol71,99
GR. ALTIN2.898,69
BTC2.170.641,33

Kent Meydanı’ndaki Tartışmalı Kazanın Perde Arkası: Ayakkabıları Ateşe Verdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İddialara göre, önceki dönemde AK Partili belediye yönetimi tarafından yapılan denetimlerde Erkan Kandemir’e ait bir dükkanın depreme dayanıksız olduğu tespit edilmişti. Belediye tarafından yaklaşık bir yıl önce Kandemir’e Kent Meydanı’nda bulunan merdiven altı geçici süreliğine tahsis edilerek, mağduriyeti giderilmişti.

Yapılan seçimlerde el değiştirerek DEM Parti’ye geçen belediye tarafından yapılan denetimlerde zabıta tarafından eşyaları dışarı atılan Kandemir, sinir krizi geçirerek 500 çift ayakkabıyı ateşe verdi. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kendisinin de yüzü yanan Kandemir, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İHA tarafından aktarılan habere göre, iddialara göre önceki dönemde AK Partili belediye yönetimi tarafından yapılan denetimlerde Erkan Kandemir’e ait dükkanın depreme dayanıksız olduğu tespit edilmişti. Belediye tarafından yaklaşık bir yıl önce Kandemir’e Kent Meydanı’nda bulunan merdiven altı geçici süreliğine tahsis edilerek, mağduriyeti giderilmişti. Ancak, yapılan seçimlerde belediye el değiştirerek DEM Parti’ye geçince yeni belediye yönetimi tarafından dükkanı denetlenmiş ve eşyaları dışarı atılarak Kandemir mağdur edilmişti. Bu durum karşısında sinir krizi geçiren Kandemir, 500 çift ayakkabıyı ateşe vermişti.

Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilmişti. Yüzü yanan Kandemir ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Haberin kaynağı İHA ise yaşanan olayın detaylarını aktarmış ve okuyuculara bilgi vermişti. Erkan Kandemir’in yaşadığı mağduriyetin ardından ateşe verdiği ayakkabılardan çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınmıştı.

Sonuç olarak, Erkan Kandemir’e ait dükkanın depreme dayanıksız olduğu şeklindeki iddiaların ortaya atılmasının ardından yaşanan olaylar neticesinde Kandemir’in sinir krizi geçirerek ayakkabıları ateşe vermesi büyük bir şoka neden olmuştu. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınmış ve yaralanan Kandemir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. İHA tarafından aktarılan haberde ise olayın ayrıntıları ve gelişmeleri okuyuculara duyurulmuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kent Meydanı’ndaki Tartışmalı Kazanın Perde Arkası: Ayakkabıları Ateşe Verdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!