G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,87
CNY4,88
GBP45,29
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,83
GR. ALTIN2.921,44
BTC2.099.367,60

Kaybolan Dana 10 Gün Sonra Kuyuda Bulundu, İş Makinesiyle Kurtarıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilkent Mahallesi’nde besi çiftliği işleten Yakup Baş, 10 gün önce Başakşehir Şahintepe Mahallesi’nde hayvanlarını otlatırken bir danasının kaybolduğunu fark etti. Tüm aramalara rağmen dana bulunamadı ve 10 gün sonra Tahtakale Mahallesinde, kaybolduğu yerden 8 kilometre uzaklıkta bir kuyuda bulundu. Baş ve ailesi, danayı kuyudan çıkaramayacağını anlayınca Avcılar Belediyesi’nden yardım istedi. Bir iş makinesi sayesinde dana kuyudan kurtarıldı.

Yakup Baş, “Düvemizi nihayet bulduk. Belediyeyi aradık ve bir telefonla geldiler” dedi.

Diğer bir olay ise Denizköşkler Mahallesi Kartal Sokak’ta yaşandı. Bir evin balkonunda sıkışan güvercin, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

İtfaiye ekipleri, güvercini sıkıştığı yerden kurtarmak için büyük bir çaba harcadı ve sonunda başarılı oldu. Güvercin, sağlık durumu iyi bir şekilde kurtarılmış oldu.

Başakşehir Şahintepe Mahallesi sakinleri ise, kaybolan dananın kuyuda bulunmasıyla şaşkına döndü. Yapılan aramalara rağmen bir türlü bulunamayan dana, nihayet doğruca kuyuda bulundu.

Olayın ardından hem Yakup Baş hem de Avcılar Belediyesi ekipleri, danayı kuyudan çıkarmak için büyük bir çaba sarf etti. Dananın kuyudan çıkarılması anında halkın ilgisi de oldukça yoğundu.

Yaşanan bu olaylar, hem mahalle sakinlerini hem de belediye ekiplerini bir araya getirerek dayanışmayı artırdı. Dananın kuyudan kurtarılması ise mahallede sevinçle karşılandı.

İtfaiye ekiplerinin güvercini kurtarma çabası da mahalle sakinlerinin takdirini kazandı. Güvercinin kurtarılmasıyla birlikte, mahalledeki insanlar bir kez daha bir araya gelerek hayvanseverlik duygularını pekiştirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kaybolan Dana 10 Gün Sonra Kuyuda Bulundu, İş Makinesiyle Kurtarıldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!