G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,12
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.966,82
Petrol74,56
GR. ALTIN2.858,49
BTC2.165.555,47

Kars Standına Yoğun İlgi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Hava Yolları ve Türkiye Otelciler Federasyonu’nun kurumsal sponsorluğuyla düzenlenen EMITT fuarında Kars standı büyük ilgi gördü.

Fuar, Balkanlar, Orta Doğu ve Orta Asya’dan 300’den fazla kuruluşun katılımıyla gerçekleşti. Kars standı, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle, kayak merkezleri ve yöresel lezzetleriyle dikkat çekti. Ayrıca, Sarıkamış Harekâtı’nı simgeleyen asker figürleri ve Ebu’l Menuçehr Camii gibi sembollerle donatılmıştı.

Kış Turizmi Dalında En İyi Stant Ödülüne Layık Görüldü

Kars standı, EMITT Fuarı organizasyonu tarafından ‘Kış Turizmi Dalında En İyi Stant’ ödülüne layık görüldü. Ayrıca, fuar kapsamında kurulan iş birliklerinin, Kars’ın turizm potansiyelini artırmada önemli bir rol oynayacağı belirtiliyor.

Bu gelişmelerle birlikte, Kars’ın tarihi, doğal güzellikleri ve lezzetleriyle Türkiye’nin en önemli turistik destinasyonlarından biri olmaya aday olduğu vurgulanıyor.

Hedef 500 Bin Turist

Kars, 2024 yılında 500 bin turist hedefiyle turizm sektöründe iddialı bir konuma gelmeyi planlıyor.

Tarihiyle, zengin kültürüyle, büyüleyici doğasıyla, kayak ile trekking gibi spor olanaklarıyla ve yerel lezzetleriyle Türkiye’nin en önemli turistik kentlerinden biri olan Kars kenti sizleri bekliyor.

6
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kars Standına Yoğun İlgi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!