G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.850.296,14

Karpuzlar Kazaya Sebep Oldu! Balıkesir-Bursa Otobanında Korkunç Kaza

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir-Bursa otobanında meydana gelen trafik kazasında, karpuz yüklü kamyonetin refüje çarpması sonucu yola karpuzlar saçıldı ve sürücü kaza mahallinde sıkıştı. Kaza, Tatkavaklı mevkiinde meydana geldi. Kamyonetin sürücüsü kontrolünü kaybederek refüje çarptı ve aracın ön kısmı parçalandı. Sürücü, aracın içinde sıkıştı ve olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla sürücü kurtarıldı.

Kazada refüje çarpan kamyonetin ön kısmının parçalanması sonucu, yola yüklediği karpuzlar da saçıldı. Karpuzlar, görevliler tarafından temizlenirken olay yerinde büyük bir karmaşa yaşandı. Kaza sırasında çevrede bulunan vatandaşlar da paniğe kapılarak olayı izlediler. Kamyonetin refüje çarptığı anlar, kameralara yansıdı ve görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Olay yerinde yaşanan karmaşanın ardından trafik kontrollü bir şekilde sağlanırken, karpuz yüklü kamyonetin çekilmesi için vinç ekipleri de çalışma başlattı. Sürücünün kurtarılmasının ardından ekipler, kaza ile ilgili detaylı inceleme yaparak durum hakkında rapor tutacaklarını açıkladılar.

Kazada yaralanan olup olmadığı veya kamyonetin çarptığı refüjdeki diğer araçlarla ilgili bilgi verilmedi. Ancak kaza sonucunda maddi hasarın yanı sıra trafikte uzun süreli bir yoğunluğun yaşandığı belirtildi. Sürücünün kurtarılmasının ardından trafik akışı normale döndü ve olay yerindeki çalışmalar tamamlandı.

Karpuz yüklü kamyonetin refüje çarpıp sürücünün kaza mahallinde sıkışmasıyla sonuçlanan trafik kazası, bölgede endişe yarattı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, sürücünün sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kaza ile ilgili detayların ilerleyen saatlerde netleşmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Karpuzlar Kazaya Sebep Oldu! Balıkesir-Bursa Otobanında Korkunç Kaza

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!