G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO38,03
CNY4,85
GBP45,60
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol72,53
GR. ALTIN2.886,60
BTC2.159.259,46

Karadeniz’de Dev Dalgalar Kıyıları Vurdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde son 2 gündür etkisini gösteren şiddetli fırtına, Karadeniz kıyılarında dev dalgaların oluşmasına sebep oldu. Rize’nin Pazar ilçesinde sabah saatlerinde başlayan rüzgar, kıyı şeridini aşarak bazı noktalarda Karadeniz Sahil Yolu’na kadar ulaştı.

Yetkililer, yer yer 3 metre yüksekliğe ulaşan dev dalgaların hakim olduğu sahil şeridinden uzak durulması konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu. Trafik polisleri de riskli bölgelerde önlem alarak sürücüleri bilgilendirdi ve gerekli uyarılarda bulundu.

Dalgaların etkisiyle birçok sahil bölgesinin zarar gördüğü ve deniz suyunun karaya ulaştığı gözlemlendi. Sahil yolunda ise su birikintileri oluştuğu ve sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılar yapıldı.

Meteoroloji uzmanları, fırtınanın etkisinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini ve dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Ayrıca, denizcilere de fırtına nedeniyle gerekli tedbirleri almaları çağrısında bulunuldu.

Rize’nin Pazar ilçesindeki fırtına ve dev dalgaların etkisiyle birçok balıkçı teknesinin de zarar gördüğü ve kıyıya vurduğu bilgisi paylaşıldı. Kurtarma ekipleri, olası can kayıplarını engellemek adına bölgede sürekli olarak hazır beklemektedir.

Bölge halkı, fırtınanın etkisini azaltmak amacıyla ev ve iş yerlerinde gerekli önlemleri almaya başladı. Hava durumunun olumsuz etkileri konusunda bilinçli davranan vatandaşlar, güvenliklerini sağlamak adına gerekli tedbirleri aldılar.

Fırtınanın yol açtığı hasarların en kısa sürede giderilmesi için çalışmaların devam ettiği ve yetkililerin bölgedeki durumu yakından takip ettikleri belirtildi. Özellikle sahil bölgelerindeki vatandaşların dikkatli olmaları ve gerekli uyarıları takip etmeleri gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Karadeniz’de Dev Dalgalar Kıyıları Vurdu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!