USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Karacabey’de Denizde Bulunan Cesede Ait Kimlik Belirlendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Denizi’nde bulunan Karacabey ilçesi Kurşunlu Mahallesi açıklarında, 2 gün önce su yüzeyinde bulunan cesedin, 73 gün önce batan ‘BATUHAN A’ gemisinin mürettebatından Ahmet Atav’a ait olduğu tespit edildi. Ceset, balıkçılar tarafından bulunmuş ve Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığı ekipleri tarafından sudan çıkarılmıştı. Üst aramada ise Ahmet Atav’a ait olduğu belirlenen çakmak bulundu. Ceset, olay yerine gelen savcılık ekipleri tarafından incelendikten sonra Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Olayın ardından cesetten alınan DNA örneği, kayıp başmühendis-makinist Murat Çalışkan (33) ve makine stajyeri Ahmet Atav’ın ailelerinden alınan DNA örneğiyle karşılaştırıldı. Yapılan testler sonucunda cesedin Ahmet Atav’a ait olduğu kesinleşti. Bu durum, ailenin ve gemi mürettebatının yakınlarının büyük üzüntü yaşamasına neden oldu.

Ahmet Atav’ın, ‘BATUHAN A’ isimli gemide çalışan genç bir stajyer olduğu ve geminin batmasıyla hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olayın üzerinden 73 gün geçmesine rağmen Ahmet Atav’ın cesedinin bulunması, ailesine ve yakın çevresine bir nebze de olsa huzur verdi. Ancak genç yaşta hayatını kaybeden Ahmet Atav’ın ölümü, tüm sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Bu acı olay, Karacabey ilçesi Kurşunlu Mahallesi’nde büyük bir yas ve endişe yarattı. Geminin batmasıyla başlayan arama kurtarma çalışmaları, ne yazık ki Ahmet Atav’ın cesedinin bulunmasıyla sonuçlandı. Acı haber, ailenin ve çevredekilerin yasa boğulmasına neden oldu. Cesedin bulunmasının ardından yapılacak cenaze töreniyle Ahmet Atav’ın sevenleri, ona son görevlerini yerine getirecekler.

Olayla ilgili soruşturma başlatan yetkililer, geminin batma nedenini ve diğer mürettebatın durumunu da araştırmaya devam ediyor. Bu acı olayın, denizde çalışan diğer kişiler üzerinde de endişe yarattığı ve daha dikkatli olmaları gerektiği belirtiliyor. Ahmet Atav’ın kaybı, genç yaşta hayatını kaybeden bir bireyin çevresinde yarattığı derin üzüntüyü ve endişeyi bir kez daha ortaya koydu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Karacabey’de Denizde Bulunan Cesede Ait Kimlik Belirlendi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!