G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,88
GBP44,85
EURO/USD1,10
BIST9.182,54
Petrol79,78
GR. ALTIN2.926,68
BTC2.155.444,79

Kahreden Kayıp: Sıla Bebek Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, şiddet ve cinsel istismara maruz kalan 2 yaşındaki küçük Sıla için üzücü bir haber geldi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan Sıla bebeğin, artık ilaçlara tepki vermediği öğrenilmişti.

Bir aydan fazladır yoğun bakımda tedavi gören Sıla Yeniçeri, hastanede yaşamını yitirdi. Bu durum, ailesi ve çevresi için büyük bir üzüntü kaynağı oldu.

Olayın Gelişimi

Olay, 8 Eylül tarihinde yaşandı. Sıla’nın annesi B.Y., kızının “uyanmadığını” belirtmesi üzerine, küçük kızı hastaneye götürdü. Burada yapılan muayene sonucunda, Sıla’ya beyin kanaması teşhisi konuldu ve cinsel istismar şüphesi nedeniyle başka bir hastaneye sevk edildi. Bu durum, yerel polise de bildirildi.

Küçük bebek, beyin ameliyatı geçirdikten sonra entübe halde yoğun bakıma alındı. Bu süreç sonrasında, olayla ilgili başlatılan soruşturmada, anne B.Y., birlikte yaşadığı S.Ö. isimli kişi (57), komşuları K.A. (32) ve onun 13 yaşındaki oğlu K.A. ile 14 yaşındaki G.K. gözaltına alındı. Gözaltındaki şüpheliler, mahkeme tarafından tutuklandı. Ayrıca, Sıla’nın 5 yaşındaki kardeşi A.Y., devlet korumasına alındı.

Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün, darp nedeniyle hastaneye getirilen ve yoğun bakımda tedavi edilen küçük Sıla’ya cinsel istismarda bulunulduğu bilgisini, adli tıp raporuyla doğrulamıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kahreden Kayıp: Sıla Bebek Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!