G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.694,94

Kahramanmaraş’ta 14 Aydır Kayıp Olan Polis Memuru Mustafa İlhan’ın Dramı Son Buldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş merkezli bir deprem, on bir ilde yaşanan felaketi tetikledi ve binlerce vatandaşın hayatını kaybetmesine neden oldu. Bu felaketin içinde polis memuru olan Mustafa İlhan ve ailesi de yer aldı. Depreme Ebrar Sitesi Z Blok 4’üncü katta yakalanan Ilhan’ın eşi ve çocuğu hayatını kaybetti. Ancak polis memurundan 14 aydır haber alınamıyordu.

Ailenin ısrarlı aramaları sonucunda, DNA örneği alınarak bir eşleştirme yapıldı. Bu eşleştirme sonucunda, Kayseri’de defnedilen 14-15 yaşlarındaki bir çocuğun cesedinin, kayıp olan polis memuru Mustafa İlhan’a ait olduğu belirlendi. Bu bilgi, ailenin yüreklerine biraz olsun su serpti.

14 ay boyunca kayıp olan polis memuru Mustafa İlhan’ın cenazesi için planlar yapılmaya başlandı. Cenazenin 5 Nisan Cuma günü öğle namazını müteakip Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde bulunan Kurugeçit Şehitlik Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi. Bu bilgi, ailenin son veda anını planlamasına yardımcı oldu.

Bu olay, hem Mustafa İlhan’ın ailesi hem de genel anlamda Türkiye halkı için büyük bir trajedi olmuştur. Binlerce insanın hayatını kaybettiği depremin ardından yaşanan bu acı olay, herkesi derinden üzmüştür. Ancak aile, en azından sevdiklerinden birine son görevlerini yapma fırsatı bulduğu için bir nebze de olsa huzurlu olabilir.

Depremlerin yarattığı yıkım ve acılar, her zaman kolay atlatılacak olaylar değildir. Ancak insanlar, birlikte dayanışma içinde olduğunda bu tür felaketlerin üstesinden gelmek daha kolay olabilir. Bu olayda da Mustafa İlhan’ın ailesi, çevresindeki destekle bir arada hareket ederek acılarını bir nebze olsun hafifletebilmiştir.

Sonuç olarak, depremler gibi doğal afetler karşısında her zaman hazırlıklı olmak ve birlikte hareket etmek önemlidir. Bu tür acı olaylarda kaybolan insanların aileleri için destek olmak, onların yas sürecini atlatmalarına yardımcı olabilir. Mustafa İlhan’ın ailesi için de bu destek oldukça önemli olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kahramanmaraş’ta 14 Aydır Kayıp Olan Polis Memuru Mustafa İlhan’ın Dramı Son Buldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!