USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.253.439,96

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Pençe-Kilit Operasyonunda 6 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirdiği Pençe-Kilit Operasyonu’nda 6 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi. Bakanlık, bu başarılı operasyonu sosyal medya hesabından duyurdu ve devam edecekleri mesajını verdi.

Irak’ın kuzeyinde bulunan Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde hareket eden Türk Silahlı Kuvvetleri, 6 PKK’lı teröristi tespit ederek etkisiz hale getirdi. Bu başarılı operasyonun ardından Millî Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından operasyonların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Operasyonlarımıza hız kesmeden azim ve kararlılıkla devam edeceğiz şeklindeki açıklamalarıyla dikkat çeken Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadele konusunda kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin teröristlere karşı kararlı tutumunu gösterdi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, operasyonun sonuçlarıyla ilgili detaylı bilgi paylaşılmadı ancak 6 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirilmesiyle Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şiddetli bir şekilde teröristlere karşı mücadele ettiği görüldü. Operasyonun başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin profesyonelliğini bir kez daha ortaya koydu.

Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, operasyonun devam edeceği mesajı verilirken Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terörle mücadelede kararlılıkla ilerleyeceği vurgulandı. Pençe-Kilit Operasyonu’nun başarısı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin teröristlere karşı ne kadar kararlı olduğunu gösterdi. Operasyonların sürekli bir şekilde devam edeceği belirtilirken, terör örgütlerine karşı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin mücadelesinin süreceği anlaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Pençe-Kilit Operasyonunda 6 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!