G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,64
CNY4,89
GBP44,87
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol79,98
GR. ALTIN2.913,70
BTC2.189.866,56

Kadın Cinayetleri ve İstismar Gerçeği: AKP Sözcüsü Çelik “Cezasızlık Algısına Müsaade Etmeyeceğiz” Dedi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın Cinayetlerine ve İstismara Karşı Mücadele Vurgusu

Bir basın toplantısında, parti sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye’de yaşanan kadın cinayetleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Fatih’te iki genç kadının öldürülmesi ve Sıla adındaki bebeğin istismara maruz kalarak hayatını kaybetmesi konularının ele alındığı MYK toplantısının ardından konuşan Çelik, bu tür olayların cezasız kalmaması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

"Son Derece Üzgünüz"

Çelik, yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde yaşanan iki kadın cinayeti son derece üzücü. Detaylarına girmek istemiyorum, ancak Cumhurbaşkanımız bu acı duruma geniş bir yer ayırdı. MYK toplantımızda, Sıla bebeğin hayatını kaybettiğini öğrendik. Bu durumdan dolayı fevkalade üzgünüz" dedi.

"Cezasızlık Algısına İzin Vermeyeceğiz"

Ömer Çelik, kadınların güvenliğini sağlama konusundaki kararlılıklarını vurgularken, "Cezasızlık algısının oluşmaması için gündemimizde önemli maddeler var. MYK toplantımızda bu konuda geniş bir bilgilendirme yaptık. Kadınlarımızın eve rahat bir şekilde gidebilmesi için endişelerini duyuyoruz. Kadınların güvenliği, toplumun medeniyet seviyesinin bir göstergesidir. Bu tür canice eylemlere karşı gerekli tüm tedbirleri alacağımızı belirtmek isterim. Cezasızlık algısına asla müsaade etmeyeceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

"Çocukların Korunması İçin Çalışacağız"

Son olarak, çocuklara yönelik istismarın önlenmesi ve onların korunmasına ilişkin soru önergesi verdiklerini belirten Çelik, bu konuda çalışmalarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadın Cinayetleri ve İstismar Gerçeği: AKP Sözcüsü Çelik “Cezasızlık Algısına Müsaade Etmeyeceğiz” Dedi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!