G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,17
CNY4,86
GBP45,83
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,45
GR. ALTIN2.921,60
BTC2.190.309,02

Kadıköy’de trafik kavgası cep telefonu kamerasına böyle yansıdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar polise haber verdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek güvenlik önlemleri aldı. Şikayetleri dinleyen polis, tarafların ifadesine başvurdu ve olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yaşanan trafik kavgası sırasında çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonuyla kaydettiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, kadın sürücünün panik içinde aracından inerek panalvan minibüs şoförüne tepki gösterdiği ve sonrasında şoförün saldırısına uğradığı görülüyor. Kavga sırasında çevredekilerin müdahale etmesiyle olayın büyümesi engellendi.

Polis ekipleri olayın ardından güvenlik kameralarını incelemeye aldı ve şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı. Kadın sürücü ise yaşadığı travma nedeniyle ifadesine başvurmak üzere polis merkezine davet edildi. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma devam ediyor.

Trafik kavgalarının artmasıyla birlikte bu tür olayları engellemek amacıyla vatandaşlara da sorumluluklar düşüyor. Trafikte karşılaşılan olumsuz durumlarda sakin kalmak, diğer sürücülere saygılı davranmak ve herhangi bir anlaşmazlık durumunda polis veya zabıtaya başvurmak önem taşıyor. Trafik kavgalarının sıkıntıya yol açabileceği unutulmamalı ve bu tür durumlarda sağduyu ile hareket etmek gerekiyor.

Kadıköy’de yaşanan trafik kavgası, vatandaşları tedirgin ederken, benzer olayların yaşanmaması için trafik kurallarına uymak ve sakin olmak büyük önem taşıyor. Soruşturma devam ediyor ve polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Toplum olarak trafikte saygı ve anlayışın hakim olması gerektiği bir kez daha hatırlatılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadıköy’de trafik kavgası cep telefonu kamerasına böyle yansıdı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!